Notícies

14 de desembre de 2020 - Informació general

La Dra. Cristina Iniesta renova com a membre de la junta de govern de l’International Network of Health Promoting Hospitals & Health Services

La Dra. Cristina Iniesta renova com a membre de la junta de govern de l’International Network of Health Promoting Hospitals & Health Services

L'adjunta a la gerència del Parc de Salut Mar tornarà a representar la institució en el màxim òrgan d'aquesta entitat internacional, dedicada a fer avançar el concepte de la promoció de la salut als hospitals i donar suport a la seva implementació.

La Dra. Cristina Iniesta, adjunta a la gerència del Parc de Salut Mar, va ser renovada com a membre de la junta de govern de l'International Network of Health Promoting Hospitals & Health Services (hphnetwork), a la 27 assemblea general de l'entitat, celebrada de forma virtual el passat 27 de novembre. Va ser escollida per setze països, juntament amb representants d'entitats de la Xina, Finlàndia, França, Itàlia i Polònia.

La Dra. Iniesta ha destacat que en aquests moments, marcats per la pandèmia de la COVID-19, iniciatives com les impulsades per l'hphnetwork són encara més necessàries. "Ara, més que mai, ens cal més i millor salut física i psíquica en un món sostenible", ha apuntat. La Dra. Iniesta també és la presidenta de la Xarxa d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut de Catalunya.

Els hospitals i serveis de salut promotors de la salut, orienten els seus models de governança, estructures, processos i cultura a optimitzar els beneficis en matèria de salut dels seus pacients, dels professionals i de la població a la qual serveixen, per donar suport a unes societats sostenibles.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat