Notícies

30 de novembre de 2020 - Informació general

La Dra. María Martínez, nova presidenta del Grupo Español de Investigación en Neurooncología

La Dra. María Martínez, nova presidenta del Grupo Español de Investigación en Neurooncología

La cap de secció de Neurooncologia del Servei d'Oncologia Mèdica, presidirà GEINO durant els pròxims dos anys, amb l'objectiu de potenciar la realització d'assajos clínics, mantenir la col·laboració amb investigadors translacionals i acostat l'entitat a les associacions de pacients i familiars.

La Dra. María Martínez, cap de secció de Neurooncologia del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca en Teràpia Molecular del Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, presidirà el Grupo Español de Investigación en Neurooncología (GEINO), els pròxims dos anys. El nomenament es va confirmar el passat 27 de novembre a l'assemblea de l'entitat, celebrada de forma virtual.

María_Martínez

La Dra. María Martínez

La Dra. Martínez ha explicat que el seu objectiu al capdavant de GEINO és "mantenir i potenciar la realització d'assajos clínics en Neurooncologia, tant en tumors primaris del sistema nerviós central, com en metàstasis cerebrals i seguir la línia de l'anterior presidència de col·laboració amb els investigadors més translacionals i bàsics, així com establir nexes d'unió i col·laboració amb altres grups cooperatius". A la vegada, ha apostat per "acostar-nos a les associacions de pacients i de familiars que pateixen aquesta malaltia per explorar possibilitats de treball en equip per intentar millorar la seva qualitat de vida".

 

GEINO

El Grupo Español de Investigación en Neurooncología és un grup cooperatiu sense ànim de lucre, format per més de 245 investigadors principals adscrits a diferents hospitals de l'Estat, i inscrit dins de la Sociedad Española de Oncología Médica. Creat inicialment a l'àmbit de l'Oncologia Mèdica, amb la participació d'altres especialitats com Neurologia, Anatomia Patològica, Radiologia i Oncologia Radioteràpica, la seva finalitat és fomentar la recerca clínica i clínica-experimental en el camp dels tumors del sistema nerviós central, des d'un punt de vista multidisciplinari.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat