Notícies

13 de novembre de 2020 - Informació general

La consellera Alba Vergés i el conseller Josep Bargalló visiten l’Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària

La consellera Alba Vergés i el conseller Josep Bargalló visiten l’Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària

Els màxims responsables del departament de Salut i del d'Educació han pogut conèixer de primera mà el model i l'experiència d'aquest centre educatiu vinculat a l'Hospital del Mar.

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Educació, Josep Bargalló, acompanyats per la directora general de Professionals de la Salut, Montserrat Gea, i de la sotsdirectora d'Ordenació de Formació Professional, Pilar Nus, han visitat aquest dijous l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària. Els han acompanyat la gerent del Parc de Salut Mar, la Dra. Olga Pané, i la directora del centre, Montserrat Blanes.

Vergés_Bargalló_Instittut_Bonanova

La visita ha servit per repassar l'origen, el model i la història de l'Institut Bonanova, així com la seva vinculació a l'Hospital del Mar i les oportunitats que aquest fet genera en un centre d'aquest tipus. També s'han analitzat els reptes que afronta l'institut en els pròxims anys, els projectes estratègics que es planteja i la seva oferta formativa. També s'ha debatut quina ha de ser l'evolució dels currículums de la família professional de sanitat per donar resposta a les competències requerides pel sector.

Vergés_Bargalló_Institut_Bonanova

Durant la trobada, s'ha valorat la importància de poder seguir impartint classes presencials, combinades amb classes en línia, per poder formar degudament l'alumnat en les competències tècniques i procediments que són prioritaris per a la seva futura professió, tot i la pandèmia de la COVID-19. De la mateixa manera, s'ha valorat com a imprescindible poder seguir fent pràctiques als hospitals tot i les restriccions obligades per la pandèmia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat