Notícies

11 de novembre de 2020 - Informació general

El Dr. David Román rep el Premi Fi de Residència de la Societat Catalana d’Hematologia i Hemoteràpia

El Dr. David Román rep el Premi Fi de Residència de la Societat Catalana d’Hematologia i Hemoteràpia

L'entitat ha reconegut un projecte de recerca que forma part del camp de les síndromes mielodisplàstiques i mielodisplàstiques/mieloproliferatives.

El Dr. David Román Bravo, hematòleg adjunt del Laboratori de Citologia Hematològica del Servei d'Anatomia Patològica i del Servei d'Hematologia, ha rebut el Premi Fi de Residència convocat per la Societat Catalana d'Hematologia i Hemoteràpia.

David_Roman

El Dr. David Román

El premi, valorat en 25.000 euros, ha estat concedit pel projecte de recerca Caracterització clínica, genòmica i immunofenotípica de la leucèmia mielomonocítica crònica oligomonocítica, coordinat pel Dr. Xavier Calvo i  la Dra. Leonor Arenillas, hematòlegs adjunts del Laboratori de Citologia Hematològica. Aquest projecte forma part d'una línia d'investigació consolidada dins el camp de les síndromes mielodisplàstiques i mielodisplàstiques/mieloproliferatives. En la mateixa reunió, el Dr. Ramón Diez-Feijóo Varela,  resident del Servei d'Hematologia, coordinat pels adjunts del Laboratori de Citologia Hematològica, ha rebut el Premi a la millor presentació de les Sessions Clínico-Citològiques de la Societat Catalana d'Hematologia i Hemoteràpia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat