Notícies

2 de novembre de 2020 - Informació general

El Dr. Jesús Lafuente presidirà el congrés de l’European Association of Neurosurgical Societies

El Dr. Jesús Lafuente presidirà el congrés de l’European Association of Neurosurgical Societies

La ciutat de Barcelona, amb l'Hospital del Mar com a centre operatiu quirúrgic, acollirà aquest congrés l'any 2023. S'hi esperen 2.500 assistents de tot el món.

L'Hospital del Mar tindrà un protagonisme destacat a la nova edició del congrés de l'EANS (European Association of Neurosurgical Societies), que se celebrarà a Barcelona l'octubre de l'any 2023. El Dr. Jesús Lafuente, director de la Unitat Funcional de Columna Vertebral del centre, en serà el president i les seves instal·lacions acolliran algunes de les principals activitats de l'esdeveniment.

Dr_Jesús_Lafuente

El Dr. Jesús Lafuente

"L'Hospital del Mar serà el centre operatiu quirúrgic del congrés, que, de forma conjunta amb la tecnologia 5G de què disposarem, ens permetrà emetre a tot el món les cirurgies que s'hi facin", ha explicat el Dr. Lafuente, que també és el vicepresident de la Sociedad Española de Neurocirugía (SENEC) i president de la Societat Catalana de Neurocirurgia (SCNC).

 

Vídeo de presentació de la candidatura

El congrés, el lema del qual serà La Neurocirurgia al servei de la humanitat, tindrà un alt contingut relacionat amb la cooperació amb els serveis sanitaris menys desenvolupats, a banda d'un alt contingut tecnològic, aprofitant la seva relació amb la Mobile World Capital Barcelona. En total, s'espera que aquest esdeveniment atregui més de 2.500 especialistes de tot el món.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat