Notícies

21 d'octubre de 2020 - Informació general

Tres professionals de l’Hospital del Mar, entre els 100 millors metges de l’Estat, segons la llista del diari El Español

Tres professionals de l’Hospital del Mar, entre els 100 millors metges de l’Estat, segons la llista del diari El Español

El Dr. Joan Albanell, el Dr. Rodrigo Rocamora i la Dra. Andrea Burón, figuren entre els metges i metgesses més destacats de l'Estat, segons el llistat elaborat per aquest diari digital.

Per tercer any, el diari digital El Español ha elaborat el seu llistat amb els 100 metges i metgesses més destacats de l'Estat. Entre ells, en aquesta edició apareixen tres professionals de l'Hospital del Mar, el Dr. Joan Albanell, cap del Servei d'Oncologia Mèdica, el Dr. Rodrigo Rocamora, Director de la Unitat d'Epilèpsia del Servei de Neurologia, i la Dra. Andrea Buron, metgessa adjunta del Servei d'Epidemiologia i Avaluació del centre.

El diari ha elaborat aquest llistat dividint-lo en 22 especialitats i basant-se en diversos indicadors. Entre ells, el seu càrrec als centres on exerceixen i la seva inclusió en altres rànquings, com el que publica la revista Forbes o el directori mèdic Top Doctors amb opinions d'usuaris. També els reconeixements rebuts durant la seva trajectòria.

 

Dr. Joan Albanell

Joan_Albanell

Del cap del Servei d'Oncologia Mèdica es destaca la seva intensa activitat investigadora, que es tradueix en nombrosos articles a publicacions científiques. Entre elles, la que mostra l'increment de supervivència lliure de progressió de la malaltia en pacients amb càncer de mama sensible a la teràpia hormonal gràcies a la combinació de palbociclib i fulvestrant com a tractament de primera línia.

 

Dr. Rodrigo Rocamora

Rodrigo_Rocamora

El Director de la Unitat d'Epilèpsia figura com un dels especialistes més destacats en Neurologia. En el seu cas, els autors del llistat parlen de l'especialització en intervencions cerebrals mínimament invasives per tractar tant l'epilèpsia com tumors.

 

Dra. Andrea Burón

Andrea_Buron

Entre els especialistes en salut pública se situa la Dra. Andrea Buron, adjunta del Servei d'Epidemiologia i Avaluació, i especialitzada en el cribratge del càncer de còlon i recte i del de mama. La seva inclusió al llistat destaca que és la representant de relacions internacionals de la Sociedad Española de Salud Pública i Administración Sanitaria (SESPAS).

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat