Notícies

6 d'octubre de 2020 - Informació general

La Dra. Laia Sans, nova presidenta de la Societat Catalana de Nefrologia

La Dra. Laia Sans, nova presidenta de la Societat Catalana de Nefrologia

La Dra. Sans, metgessa adjunta del Servei de Nefrologia, es va convertir el passat 30 de setembre en la primera presidenta d'aquesta entitat. Exercirà el càrrec durant els pròxims quatre anys.

La XXXVI Reunió anual de la Societat Catalana de Nefrologia va escollir el passat 30 de setembre a la Dra. Laia Sans, metgessa adjunta del Servei de Nefrologia, com a presidenta de l'entitat per als pròxims quatre anys. La seva candidatura va rebre el 79% dels suports dels membres de la societat, que va realitzar, per primera vegada, aquesta reunió de forma virtual. La Dra. Sans es converteix així en la primera presidenta en la història de l'entitat.

Laia_Sans

La Dra. Laia Sans

La nova presidenta ocupava fins ara el càrrec de secretària a la junta que s'ha renovat. "El fet d'haver estat a la junta anterior ens permet al nou equip donar continuïtat a alguns dels projectes iniciats en els últims temps, al mateix temps que engeguem noves iniciatives. És important donar a conèixer la nostra especialitat a la societat en general. Volem acostar la nefrologia a la ciutadania, que sàpiguen què fa un nefròleg", ha explicat la Dra. Sans. Un altre dels principals reptes serà, en temps de pandèmia, adaptar al format virtual l'oferta de formació que ofereix la Societat, donant protagonisme a la formació dels residents com a nefròlegs de futur.

La Dra. Laia Sans va acabar la seva etapa de formació en Nefrologia l'any 2008. Des de 2009 treballa al Servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar, inicialment centrada en el camp de la Hipertensió Arterial i el Risc Cardiovascular i en els últims anys, i després d'una estada d'un any a l'Hospital Necker de París, en el camp de les malalties renals d'origen genètic. Actualment s'ocupa també de l'atenció als pacients amb patologia renal en l'etapa pediàtrica.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat