Notícies

19 d'agost de 2020 - Informació general

La Dra. Lara Pijuan, de nou a la The Power List de la revista The Pathologist

La Dra. Lara Pijuan, de nou a la The Power List de la revista The Pathologist

La metgessa adjunta del Servei d'Anatomia Patològica apareix en aquesta llista per quart any consecutiu. Aquesta vegada, pel seu bon ús de les xarxes socials en l'educació, la divulgació i la construcció d'una comunitat de patòlegs. La revista britànica The Pathologist és la de referència al món en aquesta especialitat.

La intensa i productiva activitat a les xarxes socials de la Dra. Lara Pijuan, especialitzada en el diagnòstic i l'estudi molecular de biomarcadors en càncer de pulmó, l'ha portat a tornar a ser una de les referents mundials en el camp de l'anatomia patològica, segons la revista de referència en aquest camp, la britànica, The Pathologist. D'aquesta manera, la Dra. Pijuan torna a figurar a la The Power List d'aquesta publicació, per quart any consecutiu.

Lara_Pijuan

 

La Dra. Lara Pijuan

Només cinc patòlegs que exerceixen a centres de l'Estat han estat inclosos a les quatre categories d'aquesta llista, A Solid Foundation, Big Breakthroughs, Lab Heroes i The Social Network, a les quals figuren 80 especialistes. La Dra. Pijuan torna a ser l'única procedent d'un hospital català. Com s'afirma en el reconeixement a la seva inclusió a la llista, "és una autèntica líder en la comunitat de patòlegs a les xarxes socials", rebent el reconeixement dels seus col·legues, que "reconeixen i respecten el seu compromís i qualitats de lideratge, que brillen a tot allò que fa".

Podeu seguir les publicacions de la Dra. Pijuan a través dels seus perfils a Twitter i a Instagram.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat