Notícies

31 de juliol de 2020 - Informació general

L’Hospital del Mar renova els seus ascensors

L’Hospital del Mar renova els seus ascensors

Els treballs ja han començat amb la remodelació dels muntalliteres interns i continuaran ara amb la renovació completa dels dos ascensors d'ús públic i de l'ascensor interior de professionals.

L'Hospital del Mar estrenarà, en els pròxims mesos, tots els ascensors de l'edifici C (edifici Monobloc), per optimitzar el servei que es dona als familiars i visitants, així com per millorar el funcionament i temps de recorregut dels elevadors interns. Els treballs ja han acabat a dos dels elevadors interns (el muntalliteres petit i el central) i durant la primera setmana d'agost es finalitzarà l'arranjament del tercer muntalliteres.

La modernització dels elevadors interns consisteix en la remodelació de les tres cabines i en la substitució dels mecanismes de maniobra. El canvi en aquests mecanismes permetrà poder assumir un servei de funcionalitat optimitzada segons les necessitats dels diferents circuits funcionals i, també, establir prioritats d'accés a l'àrea quirúrgica i a l'àrea d'hospitalització, així com considerar les intervencions urgents que es puguin requerir.

En una segona fase, que s'ha iniciat durant la darrera setmana de juliol, s'actuarà sobre els elevadors d'ús públic i l'ascensor interior de professionals. En aquest cas, els treballs tenen una durada prevista de cinc mesos, aprofitant la menor afluència que es registra durant l'estiu i a causa de les restriccions d'accés al centre causades per la nova normalitat. En aquests tres elevadors se substituirà totalment la maquinària, els cables, els quadres elèctrics i les cabines.

En tot cas, es continua recomanant la utilització de les escales quan sigui possible, una activitat saludable inclosa en el programa La Mar de Saludable, dins la iniciativa Escala les escales, posada en marxa el juny del 2019.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat