Notícies

8 de juliol de 2020 - Informació general

Tornen els Pallapupas!!

Tornen els Pallapupas!!

Els somriures tornen a l'Hospital del Mar! Els Pallapupas han tornat avui a visitar-nos després de tres mesos d'aturada per culpa de l'epidèmia de la COVID-19. A partir d'ara, sempre respectant les mesures d'higiene i de seguretat per prevenir contagis, tornaran a acompanyar als nostres pacients de Pediatria i de Nefrologia.

Els Pallapupas tornen oficialment a formar part de la família de l'Hospital del Mar. De fet, no n'havien marxat mai del tot, però a partir d'avui poden tornar a visitar els nostres pacients. La seva activitat, que forma part del projecte Curar amb el somriure de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, s'ha pogut reprendre gràcies a la millora de la situació sanitària relacionada amb l'epidèmia de la COVID-19.

Retorn_Pallapupas

Retorn_Pallapupas

Les visites setmanals dels missatgers del somriure es van haver de suspendre amb l'entrada en vigor de les mesures de seguretat per evitar contagis, a inicis del passat mes de març. Han estat més de tres mesos de separació, que no d'oblit. Ara, es tornen a posar en marxa les seves visites, tant als pacients del Servei de Pediatria, com als del Servei de Nefrologia que s'han de sotmetre a diàlisi. Sempre, amb les màximes garanties de seguretat i sanitàries per evitar qualsevol risc de contagi.

Benvinguts de nou!!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat