Notícies

15 de juny de 2020 - Informació general

El Dr. Joan Carles Monllau, nomenat vicepresident segon de l’European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy

El Dr. Joan Carles Monllau, nomenat vicepresident segon de l’European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy

Aquesta entitat va aprovar a l'assemblea virtual celebrada els dies 30 i 31 de maig, el nomenament del cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar per aquest càrrec, que comporta que en serà el president durant el bienni 2024-2026.

L'assemblea de l'European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy va escollir a la seva reunió celebrada els dies 30 i 31 de maig el Dr. Joan Carles Monllau, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com a nou vicepresident segon de l'entitat, la més important d'Europa en aquest camp, amb prop de 4.000 membres. Aquest nomenament, obtingut amb el 96% dels vots a favor, comporta que el Dr. Monllau presidirà l'ESSKA en el període 2024-2026. La votació es va realitzar en la primera assemblea virtual que celebra aquesta entitat en la seva història, a conseqüència de les restriccions causades per l'epidèmia de la COVID-19.

Dr_Monllau

El Dr. Joan Carles Monllau

És la primera vegada que un professional procedent de l'Estat encapçala l'ESSKA. "És un honor ser el primer professional espanyol que liderarà aquesta entitat, que, a banda dels seus membres té 5.000 'amics' a tot el món", ha explicat el Dr. Monllau. "Ser-ne el president serà tot un repte i ho faré amb l'objectiu de continuar la tasca d'impulsar els avenços mèdics en el camp de la traumatologia en l'esport, la cirurgia del genoll i l'artroscòpia, sempre amb l'objectiu d'obtenir els millors resultats per als pacients", ha afegit.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat