Notícies

7 de maig de 2020 - Informació general

"L'emoció de sentir-nos a prop" i "one2one_mar" reconegudes com a bones pràctiques a la Red Española del Pacto Mundial de Naciones Unidas

Dins de la campanya #iniciativasconprincipios

La Red Española del Pacto Mundial de Naciones Unidas reconeix les iniciatives "L'emoció de sentir-nos a prop" de les “Històries amb compromís” i “One2one_mar” dins de la seva campanya #iniciativasconprincipios adoptades davant la pandèmia per coronavirus. Durant aquest temps, hem pres mesures excepcionals, hem pensat i dissenyat programes i intervencions, hem creat nous protocols, circuits… orientats als nostres principals grups d’interès: professionals, pacients, famílies i comunitat. Multitud d'iniciatives que no es contemplaven en situació de normalitat, i en les quals la Responsabilitat Social hi ha estat més present que mai. Així doncs, es posa en valor la dimensió socialment responsable de les nostres accions i la professionalitat i l'esforç de tots els professionals del PSMAR, sense els que no hagués estat possible dur-les a terme. 

El PSMAR es va adherir el 2019 al Pacte Mundial de Nacions Unides (Global Compact), la xarxa global més gran d'empreses compromeses amb la sostenibilitat corporativa, i vam començar a alinear les nostres activitats en relació amb els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que es van fixar per eliminar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom al món. 

 

      

 

Més informació: https://coronavirushospitaldelmar.cat/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat