Notícies

15 d'abril de 2020 - Informació general

Condis se suma a la campanya de micromecenatge dels Amics de l’Hospital del Mar, #FrenalaCovid19

Condis se suma a la campanya de micromecenatge dels Amics de l’Hospital del Mar, #FrenalaCovid19

Condis s'ha sumat a la campanya de micromecenatge de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, amb la donació de 100.000 euros, recaptats amb la venda de 50.000 mascaretes solidàries als seus establiments. A banda d'aquest import, la companyia ha entregat a l'Hospital del Mar 50.000 mascaretes. Els 100.000 euros estan destinats a dotar de recursos el centre hospitalari per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19.

El centre hospitalari, que es troba en una situació complexa com d'altres hospitals per l'augment de pacients, ha habilitat nous espais com el pavelló esportiu Claror Marítim o un espai de 1.100 m2 que estava sense ús per acollir nous casos. Amb aquesta ampliació, l'Hospital del Mar ha augmentat la seva capacitat d'hospitalització amb aproximadament 350 llits.

Les mascaretes solidàries es van posar a la venda dissabte passat a prop de 200 botigues pròpies que la cadena de supermercats té a Catalunya. La recaptació íntegra està destinada a contribuir al finançament de l'equipament de la nova unitat hospitalària, amb llits, monitors, respiradors, tauletes, control d'infermeria, matalassos i llençols, entre altres materials necessaris per atendre les persones que es preveu requeriran assistència els pròxims dies.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat