Notícies

Gener, febrer i març de 2020 - Informació general

El nostre cervell, el gran desconegut, cicle de cafès científics organitzats per l'IMIM i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona

Durant els mesos de gener, febrer i març del 2020 portarem a terme el cicle "El nostre cervell, aquest gran desconegut" en el marc del cicle de cafès científics “Visions de Ciència” que organitza l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. 

El cervell és un òrgan vital, intricat i misteriós, complex i fascinant del que encara ens queda molt per descobrir. En aquest cicle podrem conèixer les darreres dades que han aportat els nous avenços científics en aquest àmbit: com funciona el cervell, com es comporta davant la malaltia, què podem fer per tenir un cervell sa, com funciona un cervell addicte, com es veuen les emocions al cervell, quines són les darreres tècniques quirúrgiques cerebrals o com mantenir una bona salut mental.

Els cafès són gratuïts i oberts a tothom. A continuació podeu consultar el calendari i més informació de les 8 xerrades que inclou el cicle.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat