Notícies

Gener de 2020 - Informació general

Carmen Altaba: “Ets més solidari amb el pacient”. L’experiència d’una professional sanitària com a pacient

Carmen Altaba: “Ets més solidari amb el pacient”. L’experiència d’una professional sanitària com a pacient

A la nova edició del butlletí del PSMAR

Els professionals sanitaris també emmalalteixen i necessiten ingressar a l'hospital. Un canvi de rol que, sovint, marca canvis importants a la vida de les persones que el viuen. Una experiència que, com explica Carmen Altaba, infermera de l'Hospital del Mar, "t'ajuda a veure les coses des de l'altra banda, i això et pot ajudar a la teva feina. Et pot ajudar molt a la teva feina, a millorar actituds amb el pacient". De fet, aquesta realitat ha portat al Col·legi de Metges de Barcelona a crear el Grup JANUS, un fòrum de treball creat amb l'objectiu que els metges i metgesses que han passat per aquesta situació aportin les seves vivències per ajudar a millorar l'atenció sanitària. Però, com va viure la Carmen la seva malaltia? T’ho explica al Mar a la xarxa.

A més, el Dr. Joaquín Arribas ha estat nomenat nou director de Recerca del PSMAR i director de l'IMIM, hem fet nou rècord de trasplantaments renals a l'Hospital del Mar i s’ha posat en marxa la plataforma Qreport.

En el camp de la recerca, hem demostrat que l'activitat física modifica com actua el nostre ADN, celebrem l'èxit d'una intervenció pionera per a prevenir el dolor a l'esquena del personal d'infermeria i l'expertesa de l'Hospital del Mar en biòpsia líquida s'ha publicat a Nature Medicine.

Tot això i més al nou número del Mar a la xarxa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat