Notícies

7 de gener de 2020 - Informació general

Actualització del protocol d’actuació en cas d’aturada cardiorespiratòria al CUAP Ciutat Vella-Peracamps

Actualització del protocol d’actuació en cas d’aturada cardiorespiratòria al CUAP Ciutat Vella-Peracamps

El Servei d'Urgències i la Unitat de Formació Continuada van organitzar a finals de novembre 5 tallers amb els professionals del centre per revisar els rols d'actuació i el protocol de RCP.

Els professionals del CUAP Ciutat Vella-Peracamps van participar els dies 25 i 26 de novembre en una sèrie de tallers per reforçar l'entrenament en cas d'atendre un pacient en situació d'aturada cardiorespiratòria. Els tallers els va impartir la professora de l'ESIMAR, Marta Villanova, i els va organitzar la cap d'Unitat del CUAP Ciutat Vella-Peracamps, Maria Alba Coca, amb el suport de la cap del Servei d'Urgències, la Dra. Isabel Cirera, i del cap de la Unitat de Formació Continuada, Jesús Escribano.

Taller_RCP_CUAP_Peracamps

Els tallers van consistir en simulacions de RCP realitzades en el box d'aturades del centre, amb l'assistència dels 5 professionals que participen en aquestes situacions (dos professionals mèdics, dos d'infermeria, un auxiliar o tècnic radiòleg i 1 lliterer). Un cop realitzat el simulacre, es van revisar les actuacions i es va aprofitar per actualitzar el protocol d'actuació interna en aquests casos. En total, hi van participar 45 persones.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat