Notícies

23 de desembre de 2019 - Informació general

Reconeixement al Servei de Radiologia de l’Hospital del Mar al congrés de la RSNA (Radiological Society of North America)

Reconeixement al Servei de Radiologia de l’Hospital del Mar al congrés de la RSNA (Radiological Society of North America)

La representació de l'Hospital del Mar va presentar 4 comunicacions a la trobada, celebrada a Chicago entre el 29 de novembre i el 4 de desembre. Dos d'ells van obtenir un certificat de mèrit.

El Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar ha presentat 2 comunicacions orals i 2 pòsters al congrés de la Radiological Society of North America (RSNA), celebrat a Chicago fa unes setmanes. Aquests treballs han tingut molt bona acollida. De fet, una de les comunicacions orals i un dels pòsters han rebut els respectius certificats de mèrit que reconeixen el nivell de tots dos estudis.

Congrés_RSNA

Congrés_RSNA

Aquest reconeixement ha estat per als treballs Refreshing Middle Cerebral anatomy in Stroke thrombectomy Era: A CT-Angiography and Perfusion CT-Radiologic Tool, de la secció de neuroradiologia i liderat pels doctors Maria Pumar i Santiago Medrano, i per a Not Another CESM Poster: Implementation in a Rapid Diagnostic Circuit and Radiopathological Correlation, en aquest cas, de la secció de radiologia de mama i liderat pels doctors Rodrigo Alcántara i Natalia Arenas. A la vegada, el Dr. Alcántara va presentar dues sessions durant el congrés, amb el títol From Diagnostic Use to Treatment Planning: How CESM can impact Patient Care.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat