El Mar a la xarxa. Parc de Salut Mar. Barcelona

La gestió del Parc de Salut Mar i el Servei de Neurologia, reconeguts als premis TOP 20

El PSMAR ha rebut dos premis a la 20 edició d'aquests guardons, que avaluen la tasca dels hospitals basant-se en indicadors objectius. El Servei d'Obstetrícia i Ginecologia va ser finalista a la categoria de l'Àrea de la Dona. Els premis es van lliurar ahir a Madrid.

El Parc de Salut Mar ha rebut el premi a la Gestió Hospitalària Global a la categoria d'hospitals generals amb especialitats de referència a la 20 edició dels premis TOP 20, que atorga IASIST. Aquest guardó ha avaluat els centres en funció de la seva cartera de serveis i complexitat. El premi, "és el reconeixement a l'extraordinària tasca que realitzen tots els i les professionals del Parc de Salut Mar", explica la Dra. Olga Pané, gerent del PSMAR, "i ens anima a continuar treballant a la recerca de l'excel·lència, sempre pensant en els nostres pacients".

TOP_20

El Dr. Julio Pascual va recollir el premi a la Gestió Hospitalària Global

El Servei de Neurologia també ha estat reconegut entre els més potents de l'Estat a la seva categoria, després d'analitzar els 50 paràmetres que es tenen en compte, fet que consolida l'alta valoració que sempre ha tingut en aquests premis. I el Servei d'Obstetrícia i Ginecologia ha estat finalista entre els centres de la categoria de l'Àrea de la Dona.

TOP_20

El Dr. Jaume Roquer durant el lliurament del premi al Servei de Neurologia

Els premis TOP 20

Aquesta vintena edició dels premis TOP 20 han comptat amb la participació voluntària de 145 centres sanitaris de tot l'Estat (70% públics i 30% de titularitat privada), procedents de 14 comunitats autònomes. El Parc de Salut Mar és un dels pocs centres que ha estat nominat a tres o més categories TOP.

En total, aquest 2019 s'han atorgat 63 premis. Els guanyadors han estat avaluats en 35 processos clínics freqüents que contenen 120 indicadors, englobats a 8 àrees clíniques (cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, musculoesquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i atenció al pacient crític). 27 centres han rebut guardons de gestió hospitalària global i 24 a les àrees clíniques.