Notícies

17 de desembre de 2019 - Informació general

Nadal al Centre Dr. Emili Mira

Nadal al Centre Dr. Emili Mira

El Centre Assistencial Dr. Emili Mira acull una mostra amb fotografies de les celebracions nadalenques que s'hi han viscut des de la seva inauguració fins a l'actualitat. Gairebé 9 dècades d'imatges que reflecteixen com ha evolucionat l'atenció a les persones amb malalties mentals a Catalunya

Des del 27 de novembre i fins al 16 de febrer del 2020 es pot veure al passadís de direcció del Centre Assistencial Dr. Emili Mira l'exposició Nadals al Centre Dr. Emili Mira (1930 a 2019), un recull de fotografies que permeten fer un repàs a l'evolució de les celebracions nadalenques en aquest equipament des de la seva creació. Imatges en blanc i negre i en color que mostren com han evolucionat no només les instal·lacions, sinó les persones que hi conviuen i l'atenció que es dona als pacients amb una malaltia mental.

Nadal_CAEM

Nadal_CAEM

Nadal_CAEM

Nadal_CAEM

El Centre Dr. Emili Mira va ser inaugurat l'octubre de 1930 i, en aquella època i fins a l'any 1995, es va anomenar Clínica Mental. Fins al 9 d'abril de 1999 va passar a ser els Centres Assistencials Torribera, per convertir-se en l'actual Centre Dr. Emili Mira a partir d'aquell moment. Aquesta decisió va retre homenatge el Dr. Emili Mira i López, als seus valors de modernitat, constància i treball centrat en les persones. La mostra es podrà veure al passadís de direcció del CAEM fins al 16 de febrer de 2020.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat