Notícies

13 de desembre de 2019 - Informació general

"Universal. La salut a Catalunya", una exposició per posar en valor l’excel·lència del sistema sanitari públic

Les persones interessades a conèixer i comprendre el model sanitari català poden visitar, a partir del 13 de desembre, l'exposició "Universal. La salut a Catalunya", a les sales 1 i 2 del Palau Robert.

La mostra pretén posar en valor el sistema sanitari públic català, que ha permès assolir a Catalunya unes quotes de benestar i d’esperança de vida només comparables amb els països més avançats en atenció sanitària i accés al sistema de salut. Un altre dels objectius de l'exposició és homenatjar els professionals que hi treballen, i que es dediquen en cos i ànima a curar i cuidar les persones, així com a investigar per millorar i protegir la salut.

“Universal. La salut a Catalunya” s’estructura en els àmbits següents: Vivim junts, bateguem junts; Més de quaranta anys cuidant-nos; Defensem la universalitat; Escoltem el territori, Comptem els minuts de la salut, i Decidim la salut del futur.

La mostra, que es podrà visitar fins el 31 de maig del 2020, esdevé, en definitiva, un reconeixement al compromís del model sanitari català per garantir una atenció universal i fomentar la cohesió social.

Compromís social

  • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat