Notícies

Notícies corresponents a la categoria "Informació general"

 • 4 de novembre de 2019 - Informació general

  Tres beques SEOM per a professionals de l’Hospital del Mar

  La Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM) ha atorgat una nova edició de les seves beques per al foment de la recerca, de les quals, tres, beneficiaran professionals i projectes de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 31 d'octubre de 2019 - Informació general

  Beca Gilead per a un projecte liderat pel Dr. Roberto Güerri

  Es tracta del projecte Study of the rol of asymptomatic CMV replication and gut damage as inducers of systemic and cardiovascular inflammation in HIV infection, liderat per aquest metge adjunt del Servei de Malalties Infeccioses i investigador a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

  més informació

 • 30 d'octubre de 2019 - Informació general

  La Unitat Funcional de Patologia Mamària participa en l’estudi guanyador del premi a la millor comunicació al congrés espanyol de la mama

  Es tracta d'un estudi multicèntric amb l'Hospital Clínic i l'Hospital Germans Trias i Pujol. Ha analitzat la tècnica del gangli sentinella en un determinat tipus de pacient amb càncer de mama.

  més informació

 • 29 d'octubre de 2019 - Informació general

  L'Escola Universitària d'Infermeria del Mar present a la International Week Tampere University of Applied Sciences

  La Dra. Marta Benet, professora de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar i responsable d'Activitats Internacionals i Mobilitat, ha participat a la International Week de la Tampere University of Applied Sciences (Finlàndia). La International Week s'emmarca dins del Programa Erasmus + i ha reunit acadèmics i acadèmiques de diferents universitats europees (Alemanya, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, França, Holanda, Romania, entre d'altres). Enguany les jornades han adoptat el lema "Learning through innovations in Health care, Physiotherapy and Social services" i s'han centrat en noves metodologies docents i d'aprenentatge en el marc de l'ensenyament superior europeu. Durant la setmana s'han presentat ponències sobre recerca en innovació educativa i pràctiques de docència en educació superior, s'han realitzat workshops per a treballar habitats docents i s'han habilitat espais de networking per enfortir les relacions entre les diferents institucions participants.   

  més informació

 • 28 d'octubre de 2019 - Informació general

  La recerca en el camp de la fecundació in vitro, protagonista a Barcelona

  El Dr. Miguel Ángel Checa, cap de secció de Reproducció Humana del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia, ha presentat al congrés mundial de fecundació in vitro els resultats de la recerca realitzada a l'Hospital del Mar i a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

  més informació

 • 25 d'octubre de 2019 - Informació general

  La tasca dels professionals d’infermeria nefrològica de l’Hospital del Mar, reconeguda a l’àmbit nacional i internacional

  Un treball presentat a la 48 EDTNA/ERCA International Conference va rebre un dels guardons de la trobada. El congrés de la SEDEN també va reconèixer la qualitat d'un estudi realitzat per professionals del centre.

  més informació

 • 21 d'octubre de 2019 - Informació general

  El Dr. Joaquim Gea tanca la seva etapa al comitè executiu de l’European Board in Accreditation in Pneumology

  El cap del Servei de Pneumologia ha estat un dels sis membres d'aquest organisme, encarregat d'acreditar els centres de referència en malalties respiratòries.

  més informació

 • 17 d'octubre de 2019 - Informació general

  Barcelona, font de salut

  IV Jornada per a Pacients amb Dolor Crònic

  La capital catalana ofereix múltiples opcions de viure-la a l'aire lliure i de gaudir de la natura sense allunyar-se de casa durant tot l'any. Unes alternatives que poden beneficiar als pacients amb dolor crònic, com s'ha analitzat a la IV Jornada per a Pacients amb Dolor Crònic, que s'ha celebrat aquest dijous, 17 d'octubre a l'Hospital del Mar, coincidint amb la celebració del Dia mundial contra el dolor crònic.

  més informació

 • 17 d'octubre de 2019 - Informació general

  Comunicat del Consell Rector del Parc de Salut Mar en relació amb la sentència del Tribunal Suprem

  El Consell Rector del Consorci Parc de Salut Mar de Barcelona, des dels més profunds valors democràtics que regeixen aquesta institució, vol manifestar el següent sobre la sentència del Tribunal Suprem: 1.- Aquesta sentència materialitza una desafortunada judicialització de la política, que no ajuda a generar el clima necessari per crear espais de diàleg que permetin superar el conflicte polític entre Catalunya i Espanya. 2.- Empresonar líders polítics i civils per actes pacífics i compartits per una part molt important de la societat catalana genera un clima de càstig social i d'incomprensió als actes jurídics i a la sentència mateixa, que debiliten la confiança institucional. 3.- La nostra és una entitat rica i plural en idees i opinions. És des del respecte a aquesta pluralitat que animem a les forces polítiques, als líders socials i a les institucions a crear i trobar el camí del diàleg i la negociació que ens permetin superar aquesta greu crisi social i política i generin el consens necessari per superar els reptes democràtics, socials i econòmics que enfronta la nostra societat. 4.- Expressem la nostra solidaritat i suport a les famílies i als líders polítics i socials empresonats i empresonades, sobre l'honorabilitat dels quals aquest Consell Rector no té el més mínim dubte.

 • 11 d'octubre de 2019 - Informació general

  X Jornada d’infermeria dels 5 hospitals de Barcelona ciutat

  La desena edició d'aquesta trobada anual es va centrar en el paper del personal d'infermeria i el procés d'hospitalització. La jornada es va celebrar el passat 7 d'octubre a l'Hospital de Sant Pau.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat