Institucions vinculades

L'IMIM és un Centre dependent del Parc de Salut MAR. És el Centre responsable de donar suport, promoure, coordinar i gestionar la recerca pròpia intramural i la dels altres Centres de l'IMAS: Hospital del Mar, Hospital de l'Esperança i Centre Fòrum, entre d'altres.

També és una de les principals institucions impulsores de la creació i posta en marxa de la Fundació Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Altres centres que formen part del PRBB són: el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF (CEXS-UPF), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB), el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), i l'Institut d'Alta Tecnologia (IAT).

A més, és un Institut Universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que participa molt directament en la formació de personal investigador dins del marc dels programes d'estudis de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF, del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS-UPF), de la UPF. Entre aquestes iniciatives acadèmiques destaca el programa de Doctorat en Ciències de la Salut i de la Vida.

Compromís social

  • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat