Institut de Recerca de l'Hospital del Mar (IMIM)

L'Institut de Recerca de l'Hospital del Mar (IMIM), depenent del Parc de Salut MAR, ha desenvolupat durant els darrers 20 anys una recerca competitiva, i ha format a personal investigador altament qualificat en l’àmbit de la biomedicina i les ciències de la salut. És un centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i des d'octubre de 2006 està ubicat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

Està format per més de 350 persones, entre personal contractat i col.laboradors, amb una composició mixta d'investigadors de l'IMIM i d'investigadors clínics de centres del Parc de Salut MAR, especialment de l’Hospital del Mar, l’Hospital de l'Esperança i el Centre Fòrum. Una part important del seu pressupost prové de fons de finançament externs competitius que es gestionen a través de la Fundació IMIM.

La nostra recerca s'estructura en cinc programes de caràcter multidisciplinar, al voltant dels següents eixos temàtics: 

La producció científica generada com a fruit d'aquesta recerca inclou prop de 400 publicacions anuals en revistes internacionals indexades al Science Citation Index (SCI) i al Social Sciences Citation Index (SSCI), i unes 200 d’àmbit nacional. Aquesta producció científica situa a l'IMIM en la vuitena posició en el rànquing de centres de major producció científica en biomedicina de tot l’estat espanyol, i la quarta posició a Catalunya. Així mateix, l'IMIM és el centre de recerca sanitari espanyol que publica major proporció de treballs en col·laboració internacional.

Compromís social

  • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat