Com visitar un familiar

És preferible que les visites siguin a partir de les 13 hores. Podran estar amb el malalt fins a les 20 hores. Fora d'aquestes hores, i amb l'autorització de la infermera, només podrà quedar-se amb la persona ingressada un acompanyant. Pel benestar del seu familiar/amic i el dels altres malalts, procurin no coincidir moltes visites al mateix temps, que siguin breus i mirin de no fer gaire soroll.

Els aconsellem que no vinguin a l'Hospital amb nens. L'ambient hospitalari no és recomanable pels infants.

Si el malalt es troba ingressat a la Unitat de Medicina Intensiva, cada matí, a partir de les 12 hores, el metge responsable del pacient informarà de la seva evolució als familiars dins de la mateixa UCI/UC. Els dies festius, la informació la donarà el metge de guàrdia. Els familiars també rebran informació sempre que es donin canvis en l'evolució dels pacients. Normalment, es permetrà l'entrada de dos familiars per pacient a les següents hores de visita: a les 12:30 hores, a les 18:30 hores, a les 22:30 hores i a les 3:00 hores de la matinada.

Si el malalt es troba a la Sala d'Observació o Àrea de Pre-ingrés d'urgències, l'horari per rebre informacions mèdiques serà a les 12 hores i a les 20 hores. Els familiars també rebran informació sempre que es donin canvis en l'evolució dels pacients. Podrà haver-hi un acompanyant per cada pacient d'11 a 14 hores i de 15:30 a 20:30 hores, sempre que l'activitat del servei ho permeti.

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
  • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat