Avaluació de Serveis Sanitaris i Qualitat Assistencial

Equip professional:
Cap de Secció: Maria Sala Serra, metgessa adjunta
Mercè Comas Serrano, estadística adjunta
Laia Domingo Torrell, tècnica del Programa de Qualitat

El Servei d'Epidemiologia i Avaluació té una amplia experiència en l'avaluació dels serveis sanitaris de la nostra institució. L'objectiu és donar suport a la gestió clínica, a l'anàlisi de necessitats d'atenció i la millora de l'efectivitat assistencial.

El Servei realitza avaluacions sistemàtiques i dona suport a anàlisis puntuals que es plantegen en el conjunt de la organització. Entre les avaluacions sistemàtiques destaquen:

Informe de l'àrea d'influència de l'Hospital del Mar orientat conèixer millor les característiques sociodemogràfiques i el nivell de salut de la població, així com la utilització que aquesta fa dels nostres hospitals. Aquesta publicació compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Barcelona i de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

Informació Sanitària de l'AIS Barcelona Litoral Mar. Edició 2012.       

Informació Sanitària de l'AIS Barcelona Litoral Mar. Edició 2015   

Altres Informes i Publicacions 

Programa de Qualitat i Seguretat

Coordinador: Xavier Castells Oliveres

En aquest context, el Servei d'Epidemiologia coordina el Programa de Qualitat del MAREl Programa està orientat principalment a la millora de la seguretat del pacient, l’increment de l’efectivitat del processos assistencials i la major implicació del pacient/família en la decisió i procés. El paper del Servei en el Programa de Qualitat es centra en donar suport metodològic als professionals implicats en projectes específics així com fer la vigilància epidemiològica relacionada amb la qualitat i seguretat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat