Cirurgia

Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu

Presentació

L'objectiu central del Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu de l'Hospital del Mar és brindar la millor atenció possible a cada un dels seus pacients, cada dia de l'any, a través de l'excel·lència en la pràctica clínica, la docència i la investigació.

El camí a l'excel·lència en la pràctica clínica, avui en dia, només es pot oferir a través de l'especialització. Per això el Servei de Cirurgia ha apostat per l'especial capacitació dels seus membres i la seva integració en unitats multidisciplinàries. En elles convergeixen metges, científics i professionals de la salut experts en aquesta àrea de coneixement i la seva màxima és la recerca d'un diagnòstic precís i de les millors opcions de tractament a la llum de les millors evidències. Tot això sota el prisma de màxima qualitat, el respecte al pacient i la seva família i un compromís social.

El Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu adquireix un especial compromís en l'educació dels metges, els científics i els professionals de la salut com a font fiable d'informació de salut per als nostres pacients i el públic.

Per últim, la millor atenció als pacients i el compromís social del Servei de Cirurgia també ve de la mà de la seva capacitat per realitzar recerca bàsica i clínica en els programes nacionals i internacionals. Encoratgem l'aprenentatge, la creativitat i les noves idees.

Si haguéssim de resumir en poques paraules (de forma sintètica) els objectius del Servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar serien:

  • Excel·lència i innovació
  • Seguretat i Qualitat
  • Aprenentatge i Lideratge
  • Compromís i Passió

Unitats clíniques

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat