Cursos de grau

El servei de cirurgia plàstica de l'Hospital del Mar i de l'Hospital de Sant Pau està integrat en la formació dels estudiants de Grau de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A la facultat de Medicina de la Universitat ubicada al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau s'imparteixen les classes teòriques i pràctiques relacionades amb la cirurgia plàstica:

  • Assignatura optativa de Cirurgia Plàstica i Reparadora de quart curs del Grau de Medicina.
  • Assignatura optativa de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de quart curs del Grau de Medicina.
  • Assignatura optativa de Cirurgia de quart curs del Grau de Medicina.
  • Classes pràctiques de rotació de tres mesos de l'assignatura de Cirurgia de sisè curs del Grau de Medicina.

Les assignatures impartides per l'equip de l'Hospital de Sant Pau i de l'Hospital del Mar desperten l'interès de molts alumnes que decideixen especialitzar-se en l'àrea de la cirurgia plàstica.

Una mostra d'això és que cada any hem d'autoritzar la inscripció de més alumnes dels que al principi estan previstos per la seva voluntat d'estudiar les tècniques més noves de la cirurgia plàstica i reparadora.

Entre les diferents activitats pràctiques, els alumnes acompanyen els especialistes en la consulta i la visita als pacients i assisteixen a sessions clíniques i de l'hospital.

El nostre compromís amb l'excel·lència

Els alumnes són tutoritzats en els seus treballs, tesines, treballs d'investigació i revisions bibliogràfiques. Al servei es fan sessions clíniques periòdiques i es participa activament en les sessions clíniques hospitalàries d'altres serveis.

L'equip de cirurgia plàstica està compromès amb l'excel·lència en l'ensenyament dels temes de l'especialitat per garantir la formació dels especialistes del futur.

A més, els metges especialistes assisteixen a cursos i congressos, ja sigui dins del país com fora d'aquest, en els centres de referència a nivell mundial per explicar i posar en comú els avenços i les noves tècniques en la cirurgia plàstica i reparadora.

Dades de contacte

Web de la Unitat Docent de l'Hospital de Sant Pau: http://www.uab.cat/udsantpau

Telèfon: 93 456 49 00

Correu electrònic: ud.hospital.spau@uab.cat

Coordinadora de docència: Carmen Vega.
Tel: 93 556 56 88. Correu electrònic: cvega(ELIMINAR)@santpau.cat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat