Agenda

20 de novembre de 2013 - Jornades i Cursos

I Jornada de Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria dels 5 Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat

El Parc de Salut MAR conjuntament amb l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Clínic i l'Hospital de Sant Joan de Déu organitzen la IV Jornada d’infermeria organitzada per la Xarxa Interhospitalària Infermera dels Hospitals Terciaris de Barcelona Ciutat. En aquesta ocasió, són els tècnics en cures auxiliars d'Infermeria (TCAI) els protagonistes.

L’objectiu d’aquesta jornada és generar un debat entre els integrants dels nostres hospitals per tal de compartir el coneixement, les experiències i el desenvolupament professional. El paper dels TCAI en els diferents àmbits de les cures, les seves àrees d’expertesa, les pràctiques assistencials i la innovació que cada dia porten a terme en els seus llocs de treball, permet obrir un espai d’intercanvi i enriquiment en el nostre entorn. 

Per a formalitzar la inscripció heu d'enviar un correu electrònic a rrhhinfermeria@hospitaldelmar.cat indicant el vostre nom, cognoms, lloc de treball i telèfon de contacte. El plaç finalitza el 13 de novembre de 2013.

Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat