Agenda

31 de maig de 2023 a 29 de maig de 2024 - Jornades i Cursos

Curs d'actualització en medicina respiratòria

El pròxim 31 de maig es farà la primera sessió del Curs d’Actualització en Medicina Respiratòria, organitzat pel Servei de Pneumologia. Està dirigit a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.

Els objectius generals del curs són donar un coneixement actualitzat en el diagnòstic i control de les malalties respiratòries, facilitar les eines necessàries per a un maneig eficaç en les patologies tractades i de les teràpies respiratòries, recordar i facilitar els circuits de derivació a l'especialitat, així com identificar punts de millora del treball coordinat entre l'hospital i l'atenció primària en aquestes malalties. I entre els objectius específics, analitzar els procediments diagnòstics dirigits a la seva identificació precoç, examinar el valor afegit de les teràpies farmacològiques actuals en patologia respiratòria i emfatitzar els circuits establerts amb la primària per a l'eficàcia d'alguns diagnòstics diferencials.

El curs es divideix en sis sessions que es tancaran el 29 de maig de 2024. Està dirigit pels doctors Albert Sánchez Font i Roberto Chalela. 

En el següent enllaç us podeu inscriure a la primera sessió (31 de maig a les 14 h), dedicada al circuit de diagnòstic ràpid de càncer de pulmó i l’impacte del diagnòstic precoç del càncer de pulmó a l’atenció primària. 

Enllaç: https://bit.ly/3N00lSC

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat