Agenda

28 de juliol de 2022 - Jornades i Cursos

Jornada 'Hepatitis C: on som?"

El proper 28 de juliol a les 11.30 h, coincidint amb el Dia Mundial de les Hepatitis Víriques promogut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha organitzat una jornada, en format seminari web, titulada "HEPATITIS C: ON SOM?"... perquè l'hepatitis no pot esperar!

Durant la jornada, que comptarà amb la presència de la Secretària de Salut Pública Carmen Cabezas a la part inaugural, es farà una anàlisi de la situació actual de l'hepatitis C a Catalunya, fent balanç del què s'ha aconseguit fins ara en el marc d'actuació del Pla de prevenció i Control de l'Hepatitis C de Catalunya, i plantejant les línies de treball estratègiques per afrontar els reptes de futur més rellevants. En definitiva, saber on som a 8 anys de l'objectiu de l'OMS d'eliminar l'hepatitis C, i les altres hepatitis víriques, com a problema de salut pública el 2030.

S’han organitzat dues taules que permetran generar debat entorn a aspectes relacionats amb la prevenció, el cribratge o el tractament de l'hepatitis C des de dues perspectives diferents. Per una banda, les estratègies i iniciatives innovadores en matèria de cribratge i cerca de casos ocults d'hepatitis C, de la mà dels experts que les estan duent a terme a Catalunya; i per l'altra, la valoració per part de representants d'associacions de pacients i entitats comunitàries a partir de la mirada de les persones i col·lectius que pateixen o han patit aquesta malaltia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat