Agenda

16 a 20 de maig de 2022 - Jornades i Cursos

Curso Intensivo de Terapia Antimicrobiana Dr. Drobnic - Edició nº 51

Un any més es torna a celebrar el Curso Intensivo de Terapia Antimicrobiana Dr. Drobnic - Edició nº 51, en format híbrid, presencial a la Sala Josep Marull, i en línia. Del 16 al 20 de maig de 2022.

L’administració correcta dels antimicrobians a pacients amb malalties infeccioses és una habilitat clínica que precisa formació actualitzada. L’ús inadequat dels antimicrobians té un impacte negatiu en els pacients i contribueix a la selecció i disseminació de resistències antimicrobianes. Aquestes resistències, unides al gran nombre de situacions clíniques que precisen tractament antimicrobià, i a la quantitat de molècules disponibles, compliquen enormement el maneig de les malalties infeccioses en l’actualitat.
Amb l’objectiu d’oferir una formació actualitzada i pràctica en terapèutica antimicrobiana, un any més presentem el Curso Intensivo de Terapia Antimicrobiana "Dr. Drobnic", de l’Hospital del Mar, dirigit a metges, microbiòlegs clínics i farmacèutics de diferents àmbits, amb interès en malalties infeccioses i el seu tractament.

Objectius del curs:

- Oferir formació teòrica actualitzada en terapèutica antimicrobiana. 

- Revisar les principals pautes de tractament antimicrobià de la patologia infecciosa més freqüent al nostre entorn. 

- Revisar el maneig d’antimicrobians en pacients i circumstàncies especials.

- Abordar aspectes pràctics de la terapèutica antimicrobiana.

Més informació gotic@gotic-congres.com 

Aquest curs, amb nº d’expedient 09/031952-MD, ha estat acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries-Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 4,4 crèdits.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat