Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 8 i 9 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  II Curs de formació i actualització en genètica de les malalties complexes

  El 8 i 9 de març de 2018 es farà a l'Auditori del PRBB el II Curs de formació i actualització en genètica de les malalties complexes, organitzat pel GeneStroke – Consorcio español de genética del ictus en col·laboració amb investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques. El curs està avalat científicament per la Societat Catalana de Neurologia i la Sociedad Española de Neurología.

  més informació

 • 2 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualització en Asma. I edició

  El 2 de maç es farà al Campus Universitari Mar la primera edició del curs “Actualitzación en Asma” organitzat pel servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar. El curs està adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre els pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 9 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualitzacions en dolor postoperatori

  XXV Simposi d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El 9 de febrer es celebrarà el XXV Simposi del Servei d'Anestesiologia del nostre hospital, i el dediquem a les actualitzacions en dolor postoperatori des d'una perspectiva àmplia. El simposi es divideix en quatre taules.

  més informació

 • 18 i 19 de gener del 2018 - Jornades i Cursos

  8th Barcelona Shoulder Course

  Organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa

  El 18 al 19 de gener es farà el 8th Barcelona Shoulder Course organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa. El curs inclou tallers, cirurgia en directe, taules rodones i casos clínics en els quals hi intervindran diferents facultatius europeus.

  més informació

 • 2017-2018 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2017 - 2018

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimecres de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2017-2018 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat