Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 28 de maig de 2020 - Actes

  Edurne Arriola participa en el Webinar: Tabaco, un problema sanitario y social de l'AEECC

  I ens adherim a la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" amb motiu del Dia Mundial contra el Tabac

  Són moltes les malalties que s’associen al consum del tabac, i aquest webinar de l’AECC vol apropar-nos a les patologies més comuns. La Dra. Edurne Arriola, cap de secció de càncer de pulmó i genitourinari del servei d’Oncologia mèdica de l’Hospital del Mar, tractarà sobre els Avenços científics de càncer de pulmó i la seva repercussió en la supervivència. Al mateix temps, del 25 al 31 de maig ens adherim i donem suport a la celebració de la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) -CAMFiC a Catalunya-.

  més informació

 • 3 d'abril de 2020 - Actes

  La Selecció Espanyola de Natació Artística ens envia missatges al #Cartesquecuren d'avui

  De part de tota la Selecció Espanyola de Natació Artística volíem donar suport a tots aquells que no tenen els familiars a prop per sentir-se estimats i als sanitaris que fan possible que tot segueixi endavant. Esperem que almenys us puguem treure un somriure amb els nostres missatges. Moltes gràcies per tot!!

  més informació

 • 21 de juny de 2019 - Actes

  I Jornada sobre ELA coorganitzada per la Fundació Miquel Valls, l'Hospital del Mar i l'Hospital de Bellvitge

  21 de juny al CaixaForum de Barcelona

  Per primera vegada, les Unitats Funcionals d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i Motoneurona de l'Hospital de Bellvitge i l'Hospital del Mar, juntament amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, s'han coordinat per organitzar, aquest divendres 21 de juny coincidint amb el Dia Mundial de l'ELA, la I Jornada sobre ELA que tindrà lloc a CaixaForum de Barcelona a les 9 h.

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Actes

  I Caminada popular "Un milió de passes per l'Epilèpsia"

  Amb motiu del Dia nacional de l'Epilèpsia

  El divendres 24 de maig la Fundació Mar de Somnis, associació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb epilèpsia i les seves famílies, junt amb la Federació Espanyola d’Epilèpsia, organitzen la I Caminada popular “Un milió de passes per l’Epilèpsia” en diferents ciutats per visibilitzar l'epilèpsia i cridar l'atenció sobre els retards que pateixen els pacients per fer-se les proves diagonòstiques que avancin el tractament. L’Hospital del Mar, com cada any, s’adhereix i recolza l’activitat, i és per aquest motiu que la caminada de Barcelona acabarà al voltant de les 19.00 h en el pati de columnes de l’Hospital del Mar, on es llegirà un manifest. 

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  Meditació per deixar de fumar. Vine a provar-ho el 31 de maig!

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac la Comissió Hospitals Sense Fum, amb la col·laboració del Servei de Salut Laboral i en el marc del programa “La Mar de Saludable”, organitza una meditació guiada enfocada a reforçar i promoure la deshabituació al tabac. No ho dubteu i veniu a provar-ho! Encara que no sigueu fumadors de ben segur que us ajudarà a gestionar altres dificultats! Ens trobarem el 31 de maig a les 12.00 hs al pati de columnes de l’Edific B de l’Hospital del Mar. Els professionals dels altres centres del PSMAR també podreu seguir-ho en directe en el perfil d’Instagram @hospitaldelmar

  més informació

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  XXI Memorial Dr. Lino Torre

  “What is the role of the gut microbiome in precision surgery?” Conferència a càrrec del Dr. James Kinross

  El proper 31 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XXI Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. James Kinross, professor titular de Cirurgia colorectal de la Facultat de Medicina de l’Imperial College London i cirurgià consultor del St. Mary’s Hospital London. El Dr. Kinross impartirà la conferència "What is the role of the gut microbiome in precision surgery?". A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2018 del servei de Cirurgia General.

 • 10 de maig de 2019 - Actes

  "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible"

  Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica

  El 10 de maig celebrem el Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica amb la xerrada "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible", a càrrec d'Ignasi Puig, psicòleg especialista en sexologia i teràpia de parella i col·laborador habitual al programa Les Mil i una Nits de Maria de la Pau Janer de Catalunya Ràdio, i en d'altres programes de ràdio i TV i de premsa escrita.

  més informació

 • 8 de maig de 2019 - Actes

  Avancem amb tu i per tu: Cafè científic sobre dolor crònic

  El 8 de maig a les les 18.00 h a la Sala Marie Curie del PRBB la UPF organitza una reunió informal al voltant d'un cafè per acostar metges, investigadors i pacients relacionats amb el dolor cònic. Els experts Rafael Maldonado, cap del Laboratori de Neurofarmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF, i Antonio Montes, anestesiòleg i responsable de la Unitat de Dolor de l'Hospital del Mar, són els ponents convidats.

  més informació

 • 7 de maig de 2019 - Actes

  "Has pensat mai a donar un ronyó a algú que t'estimes?"

  40 anys després, i el nostre primer trasplantament de donant viu segueix funcionant

  Per celebrar 40 anys del nostre primer trasplantament de donant viu, el 7 de maig a les 11.30 h a la Sala Josep Marull els serveis de Nefrologia i Urologia de l’Hospital del Mar organitzen la jornada "Has pensat mai a donar un ronyó a algú que t’estimes?" adreçada a pacients, familiars i qualsevol persona interessada. En l’acte, conduït per la periodista de TV3 Helena Garcia Melero, comptarem amb les germanes protagonistes d’aquell primer trasplantament, donant i receptora, i d’altres protagonistes de diferents generacions de trasplantats a l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 10 d'abril de 2019 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2019

  A l'Hospital del Mar

  El dimecres 10 d’abril se celebrarà la setena Jornada de Portes Obertes Residents 2019, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 80 places de formació d'especialistes de 36 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat