Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 28/12/2022 - Actes

  Concert d'any nou a l'Hospital del Mar

  Els joves músics Laura Rodríguez Panchenko i Daniel Rodríguez Panchenko oferiran un concert amb peces clàssiques aquest 1 de gener al vestíbul de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 15 de novembre de 2022 - Actes

  Sessions Generals i per a residents

  Conferència de Vicente Molina Foix

  Dimarts 15 de novembre a la Sala Josep Marull.

  més informació

 • 4 d'octubre de 2022 - Actes

  "El cervell amb el pas del temps"

  Biblioteca Sofia Barat

  Quins canvis es produeixen al cervell amb el pas del temps? Com ens afecten aquests canvis? Són normals tots aquests canvis? I la memòria, també es veu afectada? Ens afecta a tots per igual? Què podem fer per prevenir-los? Intentarem respondre a aquestes i altres preguntes des d'un punt de visita científic.

  més informació

 • 9 d'octubre de 2022 - Actes

  SAVE THE DATE: Diumenge 9 d’octubre MARINA WALKTRAIL

  La marxa nòrdica de l'Hospital del Mar, la Marina WalkTrail, serà el diumenge 9 d'octubre. Reserva la data per anar amb les companyes i companys i també amb la teva família!

  més informació

 • 3 de juny de 2022 - Actes

  Lliurament premis Memorial Lino Torre

  El pròxim 3 de juny a les 12 h a la Sala Josep Marull.

  més informació

 • 19 de maig de 2022 - Actes

  Cansada d’estar cansada?

  L'Hospital del Mar, el Club Natació Atlètic Barceloneta, la Fundació Ared i l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central, impulsen una jornada centrada en l'exercici físic en pacients amb aquestes patologies. Tindrà lloc el 19 de maig, i consistirà en activitats aquàtiques adaptades a les seves necessitats i una taula rodona amb experts per exposar-ne els beneficis.

  més informació

 • 25 de febrer de 2022 - Actes

  XXIV Jornada sobre el càncer de mama

  Els canvis que venen, on serem d’aquí a cinc anys? Cribratge, diagnòstic i tractament del càncer de mama en un futur proper.

  més informació

 • 7 de gener de 2022 - Actes

  Exposició de Perico Pastor a La GaLeRia, a Sant Cugat del Vallès

  Fins al 7 de gener 2022

  Fins al 7 de gener 2022, Perico Pastor us convida a visitar la seva nova exposició a La GaLeRia, a Sant cugat del Vallès. Una exposició, basada en la seva experiència d'aquest últim any en què va passar per l'Hospital del Mar, Sant Pau, Guttmann i el Clínic, on els protagonistes són els professionals que hi treballen. Invitació

  més informació

 • 19 de novembre de 2021 - Actes

  XXIII Memorial Dr. Lino Torre

  ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era” a càrrec del Prof. Des Winter

  El proper 19 de novembre a les 12:00 hs es farà de manera presencial a la Sala Josep Marull, tot i que amb aforament limitat, i via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXIII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Prof. Des Winter del St. Vincent’s Hospital i de la University College Dublin, que impartirà la conferència ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era”

  més informació

 • 17 d'octubre de 2021 - Actes

  Torna la Marina Walktrail 2021: en marxa amb la recerca en càncer de mama

  17 d'octubre de 2021 a partir de les 9.00 h

  Diumenge 17 d'octubre farem la 7è edició de la Marina Walktrail en format presencial. Aquest any volem repetir en un entorn tan mediterrani com el Parc de la Serralada de Marina, amb  dos recorreguts per escollir (5 i 10 km) i gaudir d'un dia d'activitat física i cultural. Enguany destinarem les inscripcions a la recerca en immunoteràpia i càncer de mama. 

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat