Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 16 d'octubre de 2024 - Actes

  “Música por la ELA” concert solidari de Sôber i Vuelo 505 a Luz de Gas

  El dimecres 16 d'octubre a la Sala Luz de Gas de Barcelona tindrà lloc el concert solidari per ajudar a les persones afectades d'ELA "Música por la ELA" on actuaran els grups SÔBER i Vuelo 505.

  més informació

 • 28 de juny de 2024 - Actes

  Deixa’m ser els teus pulmons!

  Participa en la caminada per conscienciar sobre la hipertensió pulmonar, el pròxim 28 de juny.

  més informació

 • 12 de juny de 2024 - Actes

  Torna el concert del Cor de Cambra del Palau de la Música a l’Hospital del Mar!

  El pròxim 12 de juny, al pati d'entrada de l'edifici B. Un concert, 'Un cant a la Natura, un crit de la terra', que combina música i fragàncies. Forma part del cicle Clàssica a la platja, que arriba a la seva segona edició dins de la Regata Cultural, el programa d'activitats culturals de la Copa Amèrica de vela. 

  més informació

 • 11 de juny de 2024 - Actes

  Acte d’homenatge a les companyes i als companys jubilats

  Aquest 11 de juny oferirem un merescut homenatge als i les professionals que s'han jubilat. Aquest any hi participaran les persones jubilades els anys 2022 i 2023.

  més informació

 • 7 de juny de 2024 - Actes

  XXVI Memorial Dr. Lino Torre

  “Emergency surgery in Helsinki; clinical, scientific and organizational innovations”

  El 7 de juny a les 12 h es farà a la Sala Josep Marull el XXV Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXV Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Professor Ari Leppäniemi del Helsinki University Hospital, que impartirà la conferència "Emergency surgery in Helsinki; clinical, scientific and organizational innovations" Aquesta edició està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) i es lliurarà certificat d'assistència amb hores lectives, pel que es requereix inscripció.

  més informació

 • 10 de maig de 2024 - Actes

  Connecta amb la fibromiàlgia!

  Oberta llista d'espera

  El dia 10 de maig a les 16 h, al Club Natació Atlètic Barceloneta, jornada per donar visibilitat a la fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central.

  més informació

 • 21 de maig de 2024 - Actes

  Sessions Generals i per a residents

  "Burnout en professionals sanitaris".

  més informació

 • 23 d'abril de 2024 - Actes

  Celebrem Sant Jordi a l’Hospital del Mar!

  Us convidem a l'acte de presentació del llibre "Cosas que nunca creeríais", de l'autor Rodrigo Quian Quiroga, un reconegut físic i neurocientífic actualment investigador ICREA a l'Hospital del Mar Research Institute. En aquest llibre, Rodrigo Quian Quiroga ens obre les portes a un viatge cap a les profunditats del cervell i els seus darrers avenços. 

  més informació

 • 19 d'abril de 2024 - Actes

  Jornada "L'exercici físic com a medicina. Prehabilitació en pacients quirúrgics"

  La importància de la prehbilitació prequirúrgica en pacients d'alta complexitat

  Des del 2017 l’Hospital del Mar té un programa assistencial de prehabilitació destinat a minimitzar les complicacions postoperatories i a accelerar la recuperació dels pacients. Aquest programa té com a principal objectiu preparar físicament al pacient per afrontar una intervenció quirúrgica amb òptimes condicions. Mitjançant un pla d'entrenament físic personalitzat i la promoció de l'activitat física, es millora la reserva funcional dels pacients.  “Limited Edition Athletes” (LEA) és l’organització sense ànim de lucre que treballa el foment del fitness funcional adaptat i des de 2019 ha establert una col·laboració amb el Servei d’Anestesiologia de l’Hospital del Mar. Per donar a conèixer els beneficis i els diferents tipus d’entrenament físic en pacients oncològic que s’han d’intervenir quirúrgicament s’ha organitzat la jornada “L’exercici físic com a medicina” adreçada a pacients, familiars i qualsevol persona interessada. La jornada tindrà lloc a la Sala Josep Marull el pròxim divendres 19 d’abril a les 9h. En l’acte, hi haurà diverses taules rodones amb pacients i professionals. També hi ha contemplada una sessió demostrativa de CrossFit per a pacients i professionals que tindrà lloc al pati del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a les 13h.

  més informació

 • 16 d'abril de 2024 - Actes

  Sessions Generals i per a residents

  “Anàlisi facial prenatal mitjançant ecografia 3D. Identificació, evolució temporal i correlació de marcadors biomètrics pre i postnatals.”

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat