Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 19 de maig de 2022 - Actes

  Cansada d’estar cansada?

  L'Hospital del Mar, el Club Natació Atlètic Barceloneta, la Fundació Ared i l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i altres Síndromes de Sensibilització Central, impulsen una jornada centrada en l'exercici físic en pacients amb aquestes patologies. Tindrà lloc el 19 de maig, i consistirà en activitats aquàtiques adaptades a les seves necessitats i una taula rodona amb experts per exposar-ne els beneficis.

  més informació

 • 25 de febrer de 2022 - Actes

  XXIV Jornada sobre el càncer de mama

  Els canvis que venen, on serem d’aquí a cinc anys? Cribratge, diagnòstic i tractament del càncer de mama en un futur proper.

  més informació

 • 7 de gener de 2022 - Actes

  Exposició de Perico Pastor a La GaLeRia, a Sant Cugat del Vallès

  Fins al 7 de gener 2022

  Fins al 7 de gener 2022, Perico Pastor us convida a visitar la seva nova exposició a La GaLeRia, a Sant cugat del Vallès. Una exposició, basada en la seva experiència d'aquest últim any en què va passar per l'Hospital del Mar, Sant Pau, Guttmann i el Clínic, on els protagonistes són els professionals que hi treballen. Invitació

  més informació

 • 19 de novembre de 2021 - Actes

  XXIII Memorial Dr. Lino Torre

  ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era” a càrrec del Prof. Des Winter

  El proper 19 de novembre a les 12:00 hs es farà de manera presencial a la Sala Josep Marull, tot i que amb aforament limitat, i via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXIII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Prof. Des Winter del St. Vincent’s Hospital i de la University College Dublin, que impartirà la conferència ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era”

  més informació

 • 17 d'octubre de 2021 - Actes

  Torna la Marina Walktrail 2021: en marxa amb la recerca en càncer de mama

  17 d'octubre de 2021 a partir de les 9.00 h

  Diumenge 17 d'octubre farem la 7è edició de la Marina Walktrail en format presencial. Aquest any volem repetir en un entorn tan mediterrani com el Parc de la Serralada de Marina, amb  dos recorreguts per escollir (5 i 10 km) i gaudir d'un dia d'activitat física i cultural. Enguany destinarem les inscripcions a la recerca en immunoteràpia i càncer de mama. 

  més informació

 • 2 de juny de 2021 - Actes

  Millora vides. Dona teixit! Dia Mundial del Donant

  El Dr. Joan Carles Monllau, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, participa, junt amb altres ponents, en l’acte Millora vides. Dona teixit!, que l’Organització Catalana de Trasplantament celebra amb motiu del Dia Mundial del Donant. Serà en directe a través del canal Youtube del Banc de Sang i Teixits i el Facebook Live de l'OCATT el dimecres 2 de juny a les 10.00 hs

  més informació

 • 22 d'abril de 2021 - Actes

  Arriba el Sant Jordi més literari a l’Hospital del Mar

  La diada del llibre i la rosa torna a la seva cita amb l'hospital carregada de novetats. Amb aportacions de destacats autors literaris, recomanacions de professionals en col·laboració de l'AECC-Catalunya contra el Càncer i una iniciativa solidària dels estudiants sisè de Medicina de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 6 de novembre de 2020 - Actes

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma” a càrrec del Dr. Pedro Barrios

  El proper 6 de novembre a les 12:00 hs es farà via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. Pedro Barrios, responsable del Programa de Carcinomatosi de l'Hospital Moisès Broggi i professor associat de la Universitat de Barcelona, que impartirà la onferència ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma" 

  més informació

 • 28 de maig de 2020 - Actes

  Edurne Arriola participa en el Webinar: Tabaco, un problema sanitario y social de l'AEECC

  I ens adherim a la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" amb motiu del Dia Mundial contra el Tabac

  Són moltes les malalties que s’associen al consum del tabac, i aquest webinar de l’AECC vol apropar-nos a les patologies més comuns. La Dra. Edurne Arriola, cap de secció de càncer de pulmó i genitourinari del servei d’Oncologia mèdica de l’Hospital del Mar, tractarà sobre els Avenços científics de càncer de pulmó i la seva repercussió en la supervivència. Al mateix temps, del 25 al 31 de maig ens adherim i donem suport a la celebració de la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) -CAMFiC a Catalunya-.

  més informació

 • 3 d'abril de 2020 - Actes

  La Selecció Espanyola de Natació Artística ens envia missatges al #Cartesquecuren d'avui

  De part de tota la Selecció Espanyola de Natació Artística volíem donar suport a tots aquells que no tenen els familiars a prop per sentir-se estimats i als sanitaris que fan possible que tot segueixi endavant. Esperem que almenys us puguem treure un somriure amb els nostres missatges. Moltes gràcies per tot!!

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2022 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat