Agenda

27 i 28 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

"El part a l'aigua". Curs amb Barbara Harper, especialista mundial en aquest tipus de part.

El 27 i 28 de maig es fa a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el curs “El part a l’aigua”, impartit per Barbara Harper, referent mundial amb una àmplia trajectòria professional en aquest tipus de part. El curs abordarà el perquè i el com integrar la cura maternal en la immersió a l'aigua, els beneficis que tenen aquests tipus de parts, el maneig i la prevenció de complicacions, els darrers estudis realitzats i la diferència entre motius controversiales i absoluts en les contraindicacions del parir a l’aigua. 

El curs està adreçat a llevadores i metges d'obstetrícia i ginecologia, i ha estat aprovat per l'American College of Nurse Midwives - programa # 2012/028 i per crèdits de la CME per a metges de l'American College of Obstetricians and Gynecologists and the American Academy of Family Practice Physicians.

Barbara Harper és infermera, llevadora, doula i educadora perinatal. Va fundar Waterbirth International el 1988 perquè totes les dones tinguessin l'opció segura i beneficiosa de parir a l'aigua. Barbara porta més de 30 anys formant professionals del part a nivell internacional. El seu llibre i Gentle birth choices (Opcions per un part suau) és una lectura obligatòria per a cursos de llevadores i ha estat traduït a set idiomes.

Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat