Professionals

Formació

Carrera professional i incentivació

Subvencions al fons de formació

Formació continuada

Reconeixements als professionals

Guardons 2017

L’Hospital del Mar rep el premi TOP 20 en Gestió Hospitalària Global

El premi, atorgat per IASIST, reconeix l'Hospital del Mar com un dels centres de l'Estat que més ha millorat entre els anys 2010 i 2015, amb el millor equilibri de resultats a totes les àrees i processos clínics i a la resta de l'activitat, introduint indicadors d'eficiència, que se sumen als de qualitat i adequació. Aquesta edició dels premis TOP 20 ha reunit 146 hospitals i ha repartit 53 premis.

La Dra. Lara Pijuan, reconeguda entre els millors patòlegs joves

La revista digital anglesa The Pathologist ha inclòs la Dra. Lara Pijuan, citopatòloga i experta en patologia pulmonar responsable del projecte de Patologia Digital a l'Hospital del Mar, en el Power List de 2016: the "Rising Stars" of pathology. El 2017, aquesta llista reconeix la tasca de joves patòlegs, i la Dra. Pijuan ha estat reconeguda pel seu paper en l'aplicació de la patologia digital a la pràctica diària, camp en el qual l’Hospital del Mar és pioner, i per la seva aportació a la immunoteràpia en el càncer de pulmó.

Alicia González, Antoni Bulbena i Josep Belda, guardonats pel COMB

La Dra. Alicia González, metgessa del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital del Mar, el Dr. Antoni Bulbena, director de Docència i Recerca de l’INAD, i el Dr. Josep Belda, cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau, van ser guardonats amb el Premi a l'Excel·lència Professional atorgat pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Aquest premi s'atorga als metges que han destacat durant l'any per la seva excel·lència, el seu recorregut professional, la seva honestedat, el seu compromís, el seu altruisme i la seva integritat.

Gemma Robleda, professora de l'ESIMar, guardonada amb el Premi de la Fundació Grünenthal en Dolor 2016

El Premi reconeix els projectes més innovadors sobre dolor, tant en l'àmbit epidemiològic com experimental, farmacològic i clínic. Gemma Robleda ha estat premiada en la categoria d'Investigació Clínica per l'estudi “Fentanyl as pre-emptive treatment of pain associated with turning mechanically ventilated patients: A randomized controlled feasibility study”, que evidencia els beneficis de l'analgèsia preventiva en els pacients crítics.

Antoni Moreno, de l'ESIMar, premi de recerca de l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental

Antoni Moreno va ser premiat pel seu treball "Mejorando la relación terapéutica en los cuidados enfermeros a través de la evidencia: una Investigación-Acción Participativa en unidades de agudos de psiquiatría", amb el qual ha demostrat que les infermeres de les unitats de psiquiatria poden generar canvis i millores respecte a la relació terapèutica. A més, l'estudi ha permès confirmar que la implantació d'evidències a través de mètodes participatius, com és la Investigació-Acció Participativa, és vàlida produint canvis i és eficaç en els resultats dels mateixos.

Premis a la trajectòria professional del Consell Català de Formació Professional

Entre els sis premiats pel Consell Català de Formació Professional en l'edició 2017 dels premis a la trajectòria professional hi ha Marian Chavarria, directora de l’Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària fins a maig de 2018, que va tenir el privilegi de parlar en nom de tots els premiats.

Professionals

Passeig Marítim, 25-29

08003 Barcelona

Tel. 93 248 32 64

info@parcdesalutmar.cat