Professionals

Professionals

Formació

Carrera professional i incentivació

Subvencions al fons de formació

Formació continuada

Reconeixements als professionals

Guardons 2016

El Dr. Ludvik Drobnic, Homenot de la Sanitat Nacional

Aquest premi de projecció internacional, atorgat per l’Institut Universitari Avedis Donabedian, reconeix la trajectòria de persones que contribueixen a la millora de la qualitat assistencial. El premi al Dr. Drobnic reconeix una llarga trajectòria en microbiologia i malalties infeccioses desenvolupada a l’Hospital del Mar i el seu paper clau per desenvolupar la infectologia a l’Estat espanyol, amb una àmplia activitat investigadora i docent. El curs d’Antibioticoteràpia i infeccions que ha dirigit és el de més prestigi a Europa i ja ha arribat a les 45 edicions.

El Dr. Víctor Curull i la Dra. Carme Ollé, reconeixement a les seves trajectòries professionals

Els dos professionals han rebut el Premi a l’Excel·lència del Col·legi de Metges de Barcelona i la Medalla Josep Trueta de la Generalitat de Catalunya, respectivament. El premi al Dr. Víctor Curull, cap de secció de Pneumologia, reconeix el comportament exemplar en els àmbits de l’assistència, l’educació mèdica, la recerca o la bioètica. La Dra. Carme Ollé, metgessa del Servei de Ginecologia de l’Hospital del Mar i del PASSIR-Ciutat Vella, ha estat reconeguda pel seu paper pioner en la defensa dels drets en salut sexual i reproductiva de les dones, especialment en els casos de situacions vulnerables.

Professionals del Servei de Nefrologia guardonats amb el Premi al millor article sobre trasplantament

L'article, guardonat per la Fundació Catalana de Trasplantament i la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, posa de manifest que els pacients trasplantats amb un ronyó d'un donant més gran de 75 anys redueixen la mortalitat en un 60% respecte dels que continuen en diàlisi en llista d'espera de trasplantament. Signa en primer lloc l'article la Dra. María José Pérez Sáez, nefròloga de l'Hospital del Mar i investigadora de l'IMIM, que durant el pròxim any farà una estada a la Harvard University, al laboratori de recerca bàsica en immunologia del trasplantament.

Millor hospital de referència en la categoria de benchmark en els serveis de Medicina Interna i en els processos d'aparell respiratori

El PSMAR ha obtingut el diploma al millor hospital de referència en la categoria de benchmark en els serveis de Medicina Interna i en els processos d'aparell respiratori d'entre els hospitals que participen en la xarxa d'hospitals associats del projecte Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (ARQ). Els premis en benchmarking CSC /ARQ, atorgats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0, reconeixen el rendiment i la qualitat a hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia de Catalunya.

 

Els doctors Juan Gutiérrez i Juan Pablo Horcajada, premi del Consell Social a la Qualitat de la Docència de la UPF

El Dr. Juan Gutiérrez, cap de secció de Medicina Interna, i el Dr. Juan Pablo Horcajada, cap de servei de Malalties Infeccioses, han rebut el premi en la modalitat d'activitat docent dins d'un grau en els estudis de Medicina. La UPF ha reconegut la seva disponibilitat a acceptar totes les demandes per a la millora dels estudis de Medicina.

La Dra. Marta Torrens, consultora científica de l’ONU

En el marc de les reunions organitzades per l’ONU sobre prevenció del consum de drogues i tractament dels trastorns mentals associats, la Dra. Torrens va impartir a Viena la conferència “Com coexisteixen la salut mental i els trastorns per ús de substàncies”.

 

Passeig Marítim, 25-29

08003 Barcelona

Tel. 93 248 32 64

info@parcdesalutmar.cat