Fundació Amics de l'Hospital del Mar

La Fundació Privada Amics de l’Hospital del Mar està formada per professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut MAR, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies.

Activitats d'Amics de l'Hospital del Mar

 • Hort ecològic comunitari per intervenir en salut mental

  Al Centre Fòrum els pacients disposen d'un espai on treballar aspectes relacionats amb el seu procés terapèutic.

 • Aula 2.0 i jardí terapèutic a Pediatria

  Renovació de la sala de jocs (aula 2.0) com a espai lúdic i de lectura còmode i preparació d'un espai exterior adequat i segur on puguin sortir, gaudir del sol i moure's els infants amb problemes psicomotors o que han d'estar ingressats uns dies per a proves.

 • Un respir al càncer

  Programa de suport emocional per a pacients oncològics i les seves famílies, consta de dues activitats: benestar personal a través de la sofrologia (pacients amb càncer de mama) i taller de Txikung.

  55 pacients

 • Art-teràpia per a pacients amputats

  Per facilitar el procés de dol i la recuperació de les persones que han patit amputacions a causa de malalties vasculars.

 • Píndoles musicals

  Millora de l'entorn hospitalari i de l'estat anímic de les persones hospitalitzades i de les seves famílies amb intervencions de joves músics estudiants en diferents espais dels centres del PSMAR gràcies a un conveni amb el Taller de Músics.

  825 persones

  Anar a la pàgina

 • Benestar emocional a través de l’humor

  Suport anímic al pacient renal en diàlisi i Curar amb el Somriure (els Pallapupas fan més agradable l'ingrés hospitalari i les visites mèdiques als infants).

  1.036 pacients

 •  #ObjectiuDavid: recerca en discapacitat intel·lectual

  Ajuts a la recerca perquè  nens i joves amb la síndrome de Down millorin la seva capacitat intel·lectual per facilitar-los la integració en la societat. Gràcies a la recerca s'ha pogut descobrir que, mitjançant una substància present en el te verd i l'estimulació cognitiva es pot millorar la capacitat intel·lectual i l'autonomia d'aquestes persones. El 2016, a més de micromecenatge, s'han recollit aportacions per a aquestes recerques amb la segona Remada Solidària de pàdel-surf de pares Noel.

  Anar a la pàgina

 

Passeig Marítim, 25-29

08003 Barcelona

Tel. 93 248 32 64

info@parcdesalutmar.cat