Notícies

5 d'octubre de 2018 - Informació general

S'ha incrementat la supervivència als 5 anys en els pacients diagnosticats de càncer de còlon i recte, de pulmó, de mama, d'ovari i de pròstata.

S'ha incrementat la supervivència als 5 anys en els pacients diagnosticats de càncer de còlon i recte, de pulmó, de mama, d'ovari i de pròstata.

Dades de l'Informe de Registre de Tumors de l’Hospital del Mar 2018

Aquesta és una de les conclusions de l’Informe de Registre de Tumors de l’Hospital del Mar del 2018 que podeu consultar adjunt. Segons l’informe, el càncer de pulmó és el que té una supervivència observada més baixa (15.9% als 5 anys del diagnòstic), mentre que el de mama és la més alta (85.1%). Per al càncer de pròstata la supervivència als 5 anys és del 78.4%, 70.5% per al càncer d'úter, 60.4% per al de còlon i recte, 58.7% per al de cèrvix,  56.8% per al de bufeta urinària i 41.4% per al d'ovari. 

El Registre de Tumors de l’Hospital del Mar (RTHMar), gestionat pel Servei d’Epidemiologia i Avaluació, és un valuós instrument que proporciona dades sobre el nombre de casos, les característiques, el procés diagnòstic i terapèutic i la supervivència dels pacients oncològics atesos a l’Hospital del Mar. Integrat a la xarxa informàtica hospitalària, el RTHMar constitueix una base de dades que recull de forma sistemàtica i exhaustiva un conjunt d’informació clínica i epidemiològica de tots els malalts de càncer assistits al PSMAR i, a més, n’efectua el seguiment al llarg del temps. Iniciat el 1978, el RTHMar és un dels registres hospitalaris més antics de tot l’Estat espanyol.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat