Notícies

Setembre de 2018 - Informació general

A l’Hospital del Mar s’amaguen una vintena d’obres d’art, herència de l’Hospital Olímpic. Us convidem a trobar-les en la nova edició del Mar@laxarxa!

A l’Hospital del Mar s’amaguen una vintena d’obres d’art, herència de l’Hospital Olímpic. Us convidem a trobar-les en la nova edició del Mar@laxarxa!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

Un dels projectes que va deixar l'any 1992 a l'Hospital va ser Art i Sanitat. Una iniciativa del llavors gerent de l'IMAS, Josep Marull, qui va encarregar al dissenyador i artista Pete Sans, que signifiqués artísticament un centre que estava vivint una profunda transformació arquitectònica i cultural. Si vols conèixer aquest projecte i d’altres vinculats amb l’art, no et pots perdre la nova edició del Mar@laxarxa.

A més us convidem a una masterclass de ioga a la platja en favor de la recerca del càncer d’ovari, us informem del viatge en missió humanitària a Zanzíbar i del premi Responsabilitat Social Univesitària atorgat a l’Escola Superior d’Infermeria del Mar.

En l’àmbit de la recerca, hem posat en marxa la primera Unitat de Cardio-Oncologia, hem incorporat una tècnica d’ultrasons per obrir les artèries coronàries en pacients inoperables i hem presentat un estudi que mostra que 1 de cada 10 universitaris espanyols ha tingut pensaments suïcides en el primer any de carrera.

Tot això i molt més al nou Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat