Notícies

24 de juliol de 2018 - Informació general

IV Jornades ESIMar de difusió de la recerca i innovació

IV Jornades ESIMar de difusió de la recerca i innovació

L'Escolar Superior d'Infermeria del Mar organitza aquesta trobada per compartir experiències i coneixement sobre aquests camps en el món de la infermeria.

L'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIMar) va organitzar el passat 12 de juliol la IV edició de les Jornades ESIMar de difusió de la recerca i innovació. La trobada, celebrada a les instal·lacions del Campus Universitari Mar, va servir per compartir experiències i conèixer diversos projectes en el camp de la infermeria.

Durant la jornada es van tractar diversos aspectes relacionats amb el paper dels professionals de la infermeria en els parts, com els planificats a la casa amb llevadores, o la possible relació entre el TDAH i l'administració d'oxitocina durant el part. També es van analitzar projectes d'aplicació de noves tecnologies i aplicacions per a mòbils així com l'atenció a les víctimes de l'atemptat del 17 d'agost del 2017 a un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP). El conjunt de ponències van servir per destacar la importància de potenciar la recerca i la innovació entre les infermeres i els infermers i de fer visible la seva tasca en aquests camps.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat