Notícies

9 de juliol de 2018 - Informació general

10 anys dels cursos de formació en terminologia sanitària per a professionals administratius

10 anys dels cursos de formació en terminologia sanitària per a professionals administratius

Més de mig miler d'alumnes han passat per algun dels 45 cursos realitzats, que ofereixen formació en terminologia sanitària i codificació clínica.

Aquest any 2018 es compleixen 10 anys de l'inici dels cursos de formació en terminologia sanitària per a professionals administratius del Parc de Salut Mar. Una iniciativa del Dr. Lluís Majó, del Servei de Documentació Clínica, que ha estat el professor dels 556 alumnes que han passat per algun dels 45 cursos que s'ofereixen.

Dr_Majo

El Dr. Lluís Majó

Els cursos es van posar en marxa arrel d'una anècdota personal del Dr. Majó. "Jo vaig començar a treballar als 16 anys com a administratiu a una mútua de serveis sanitaris. Allí vaig començar a conèixer la terminologia de la sanitat a poc a poc, en realitat anava aprenent dels companys". Una situació que ell, amb el suport de la cap del servei, la Dra. Pilar Torre, i del departament de Formació Continuada, liderat per Jesús Escribano, va voler pal·liar.

En 10 anys s'han fet 400 hores de classe. La formació es divideix en dos blocs, un de terminologia sanitària, general o monogràfica, i un altre de codificació clínica, que ha començat aquest 2018. Tot, però, amb una única consigna, segons el Dr. Majó. "Que sigui útil i que sigui divertit, fins i tot els temes considerats més àrids".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat