Notícies

5 de juliol de 2018 - Informació general

Primera posició a la classificació BBVA-IVIE dels estudis de Medicina i Infermeria del Campus Universitari Mar

Primera posició a la classificació BBVA-IVIE dels estudis de Medicina i Infermeria del Campus Universitari Mar

Aquesta classificació té en compte les tres missions de la universitat, docència, recerca i innovació i ordena els estudis pel seu volum de resultats i rendiment.

L'última edició del projecte U-Ranking, una iniciativa de la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), situa els estudis d'Infermeria i els interuniversitaris de Medicina (UAB-UPF) que s'imparteixen a l'Hospital del Mar-PSMAR, en el primer lloc de la seva classificació, respectivament. Aquest rànquing té en compte diversos indicadors a l'hora de realitzar la comparació entre els centres. Així, ordena les universitats i les diferents titulacions pel seu volum de resultats i el seu rendiment, valorant l'efecte de la seva dimensió. També té en compte les tres missions d'aquestes institucions, docència, recerca i innovació i desenvolupament tecnològic. A la vegada, es valoren aspectes com les bones connexions en transport públic o l'oferta cultural de l'entorn.

A banda dels estudis d'Infermeria i de Medicina que s'imparteixen a l'Escola Superior d'Infermeria del Mar i l'interuniversitari de Medicina UAB-UPF, l'U-Ranking també valora els estudis de Bioinformàtica i Biologia Humana impartits a la UPF. En aquests casos, els situa en el primer i en el segon lloc de les seves categories, respectivament. El grau de Fisioteràpia de la UAB és el quart de la seva classificació. En tots ells, participen com a docents un nombre elevat de professionals de l'Hospital del Mar, l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i d'altres centres del PSMAR.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat