Notícies

20 de juny de 2018 - Informació general

Benvinguts a la nova web de l'ESIMar!

Benvinguts a la nova web de l'ESIMar!

El nou espai web aposta per un disseny modern, funcional i de navegació intuïtiva, pensat per a què els estudiants accedeixin des de la portada, amb un sol clic, a tota la informació  de l'escola, estructurada a través de 4 grans blocs:

  1. Informació corporativa sobre l'escola com per què triar l'ESIMar, la missió i visió, el compromís social, el pla d'igualtat, fotografies de les instal·lacions i un directori de professionals.
  2. Un espai amb informació sobre els estudis que oferten: pla d'estudis, calendari acadèmic i com formalitzar la matrícula per al grau d'infermeria, els màsters i postgraus.
  3. Els programes de mobilitat i intercanvi, una opció que permet als estudiants i al personal ampliar coneixement a universitats nacionals o estrangeres per aportar un valor afegit al currículum.
  4. Una àrea per donar a conèixer l'activitat dels grups de recerca que s'està  desenvolupant a l'Escola.

A més, s'han incorporat uns destacats amb experiències d'alumnes i ex-alumnes per apropar als futurs estudiants, de primera mà, la realitat de l'escola.

Lola Bardallo, directora de l'Escola, en relació al nou site ha destacat "volem ser una escola d'infermeria referent i a través d'aquest nou portal pretenem donar visibilitat als nostres projectes i als sistemes d'aprenentatge innovadors que aconsegueixen que els alumnes es graduïn amb les competències necessàries per exercir com a professionals reconeguts."

El nou portal incorpora versió Responsive permetent que el web s'adapti als diferents formats i dispositius possibles, ajustant el disseny segons s'estigui visualitzant a través del mateix web, una tauleta o un telèfon mòbil.

Us animem a visitar-la http://www.esim.edu.es/ca

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat