Notícies

11 de juny de 2018 - Informació general

Un any més ho hem aconseguit! Moltes gràcies a tots i totes per fer possible que la 4a Marxa Nòrdica del PSMAR tornés a ser tot un èxit.

Un any més ho hem aconseguit! Moltes gràcies a tots i totes per fer possible que la 4a Marxa Nòrdica del PSMAR tornés a ser tot un èxit.

Accediu al Flickr de les imatges que ens han fet arribar professionals, familiars i amics participants.

Més de 160 inscrits van completar els 11 km de la 4a Marxa Nòrdica del PSMAR pel litoral barceloní i espais emblamàtics de la nostra ciutat amb l'objectiu de promoure hàbits saludables, com la deshabituació tabàquica, i recaptar fons per al projecte “Un Respir al càncer” de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar.

Es vol agraïr la dedicació i l'esforç de tota la gent que va intervenir en l'organització de la marxa, especialment a la subcomissió organitzadora de la CHsF, el servei de Salut Laboral, la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, el Programa “La Mar de Saludable!” i tots els voluntaris que van estar pendents de tots els detalls dins i al voltant de la marxa.

El suport de diferents professionals del PSMAR, responsables d’Hoteleria, caps d'àrea referents el diumenge i equips de Seguretat.

El recolzament tècnic i de formació en marxa nòrdica personalitzada proporcionat per Walkim i el suport que, en un o altre aspecte de l'organització, també van oferir altres professionals de l'Hospital del Mar, l’Hospital de l’Esperança, Centre Fòrum i Centre Dr. Emili Mira.

L’espònsor que ha fet possible l'avituallament, Sodexho i Nous de California, i la direcció del PSMAR per assumir el cost del recolzament tècnic i el lloguer de bastons de marxa nòrdica necessaris per a fer la caminada.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat