Notícies

17 de maig del 2018 - Guardons

Premi al millor treball original publicat per a una publicació liderada per la Dra. Marta Pascual

Premi al millor treball original publicat per a una publicació liderada per la Dra. Marta Pascual

El Congrés de l'Associació Espanyola de Coloproctologia reconeix la qualitat de l'estudi, publicat a la revista The American Journal of Surgery.

El treball liderat per la Dra. Marta Pascual, membre de la Secció de Cirurgia Colorectal del Servei de Cirurgia General i Digestiva, Postoperative serum Vascular Endothelial Growth Factor is an independent prognostic factor of disease free survival and overall survival in patients with non metastatic colon càncer, ha estat reconegut en el Congrés de l'Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP), celebrat a Bilbao, amb el primer premi al millor treball original publicat. Es tracta del primer premi Nacional FAECP 2018 Medtronic.

Premi_Dra_Pascual

La Dra. Pascual en el moment del lliurament del premi

 

L'estudi, publicat a la revista The American Journal of Surgery, el signen, a banda de la Dra. Pascual, la Dra. Sandra Alonso, la Dra. Sílvia Salvans, el Dr. Xavier Mayol, el Dr. Sergi Mojal, la Dra. Mª José Gil, el Dr. Lluís Grande i el Dr. Miguel Pera. El treball, com explica la Dra. Pascual "és fruit d'una línia de recerca desenvolupada des de fa anys per la nostra Unitat i posa de manifest que un increment de l'activitat angiogènica postoperatòria en pacients operats de càncer de còlon amb intenció curativa, està associat a un pitjor pronòstic".
 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat