Notícies

10 de maig del 2018 - Informació general

Emotiu comiat als companys jubilats durant el 2017

Emotiu comiat als companys jubilats durant el 2017

No hi ha suficients paraules, ni regals que puguin agrair l'esforç, la generositat i la vostra lleialtat.

La sala Josep Marull ha tornat a acollir, aquest 10 de maig, l'acte de comiat i agraïment dels treballadors i treballadores jubilats durant el 2017. En total, una cinquantena de companys i companyes van iniciar una nova etapa a la seva vida. Com ha explicat la gerent del PSMAR, la Dra. Olga Pané, avui s'ha volgut agrair, en nom dels professionals i dels pacients "tots aquests anys que heu dedicat als nostres hospitals, als serveis públics del país i a la sanitat i a la salut de milers de ciutadans". "No hi ha suficients paraules, ni regals que puguin agrair l'esforç, la generositat i la vostra lleialtat", ha afegit. I ha assumit un repte. "Rebem el vostre testimoni i la responsabilitat de traspassar a les generacions futures aquesta institució. Esperem ser-ne dignes".

Acte_jubilats

Acte_jubilats

Acte_jubilats

Acte_jubilats

Acte_jubilats

Loli Martín, fins a l'any passat cap d'àrea de Comunitària i Programes Especials de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD), ha representat els treballadors jubilats en discurs de comiat. Ha recordat les moltes experiències viscudes i ha explicat que "m'emporto molts records i un grapat d'amistats que espero que durin per sempre". "Avui m'acompanya un sentiment dual", ha explicat, "em sento feliç per totes les experiències d'aquests anys. Però s'acaba i cal dir adéu, i això ens posa tristos".

Acte_jubilats

L'acte el va tancar la Coral del PRBB, amb un repertori farcit de referències als musicals més coneguts de Broadway i el West End, i amb un musical més nostrat, Mar i Cel, d'Albert Guinovart, i el seu Himne dels Pirates. Confiem que a les veles dels nostres companys i companyes no els hi falti mai el vent.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat