Notícies

19 d'abril de 2018 - Informació general

L’Hospital del Mar torna a coorganitzar la Barcelona Hip Meeting

L’Hospital del Mar torna a coorganitzar la Barcelona Hip Meeting

El Dr. Fernando Marques i el Dr. Marc Tey formen part del Comitè Científic i el Dr. Alfonso León és un dels ponents de la trobada.

Els professionals del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar han tornat a tenir un paper destacat a l'organització de la Barcelona Hip Meeting'18, la quarta edició d'aquesta trobada bianual, que reuneix els líders i referents mundials en patologia de maluc. La reunió és l'única del seu tipus que se celebra a Catalunya, gràcies a l'esforç dels representants de les unitats especialitzades en la cirurgia de maluc dels hospitals catalans. Hi col·laboren professionals de l'Hospital del Mar, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Hospital Universitari de Bellvitge i l'Hospital Clínic de Barcelona, així com l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Institut Universitari Dexeus i l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Barcelona_Hip_Meeting

El Dr. Fernando Marques i el Dr. Marc Tey, de la secció de maluc del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, han format part del Comitè Científic d'aquesta reunió científica, que s'ha celebrat els dies 16, 17 i 18 d'abril. El Dr. Alfonso León, també ha participat presentant un cas de gran complexitat. Tots tres coincideixen a afirmar que “amb aquesta edició, el Barcelona Hip Meeting, queda consolidat com el curs de referència nacional en patologia de maluc, tant en cirurgia de preservació com en cirurgia protèsica”.

Barcelona_Hip_Meeting

 

Els millors experts en la cirurgia de maluc

El Barcelona Hip Meeting reuneix cada dos anys a Barcelona els principals experts del món en el camp de la cirurgia de maluc. El seu esperit és el de l'actualització i intercanvi de coneixement, així com la formació de qualitat. Es divideix en tres parts, la cirurgia de preservació de maluc, la cirurgia reconstructiva complexa i revisions. Hi han assistit uns 200 professionals.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat