Notícies

18 de novembre de 2017 - Informació general

No t'ho pensis. Tens #1000raons per impulsar la recerca en càncer de mama de l'Hospital del Mar. Vine el 18 de novembre al Parc de la Barceloneta!

No t'ho pensis. Tens #1000raons per impulsar la recerca en càncer de mama de l'Hospital del Mar. Vine el 18 de novembre al Parc de la Barceloneta!

L'Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB) impulsa la campanya de sensibilització i micromecenatge #1000raons en favor de la recerca en càncer de mama que es realitza a l'Hospital del Mar i a l'IMIM. Et convidem el proper 18 de novembre al Parc de la Barceloneta a la celebració d'un gran esdeveniment, on els assistents gaudiran d'una jornada plena d’activitats amb tallers de robòtica, de Surfset i Surfskate, de patinatge, tir amb arc i també de simulació de Fòrmula 1. També hi haurà un taller de txi kung, jocs per als més petits, un planetarium i un show cooking amb degustacions de plats, postres i refrescos, entre d’altres activitats.

Ja podeu adquirir les entrades a ticketea.com (Evento familiar #1000 raons) i a l'espai solidari al centre comercial Diagonal Mar. També podeu fer aportacions a la campanya en els locals dels establiments associats a l'AFMB o a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org. La campanya compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

T’esperem!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat