Notícies

18 d'agost de 2017 - Informació general

Nota d’agraïment de la direcció del PSMAR arran de l’atemptat a les Rambles de Barcelona

Nota d’agraïment de la direcció del PSMAR arran de l’atemptat a les Rambles de Barcelona

La direcció del PSMAR vol agrair la predisposició i les més de cent trucades que es van rebre de professionals disposats a col·laborar en l'atenció a les víctimes i els familiars de l'atemptat de Barcelona. Van ser molts els professionals que es van personar a l'Hospital del Mar de manera voluntària i d'altres que, quan es va produir l'atemptat, encara estaven al centre i es van quedar fins la matinada realitzant tasques assistencials i de suport. 

Cal destacar, també, la solidaritat rebuda per part de la ciutadania, que continua oferint-se per donar recolzament en tasques assistencials, de suport psicològic, de traducció i allotjament per a familiars. Van ser molts els ciutadans que es van acostar a l'hospital per donar sang i taxistes que s'oferiren, de manera gratuïta, per realitzar qualsevol tipus de trasllat que es requerís.

Així mateix, les empreses proveïdores, UTE Manteniment Hospital del Mar, Sabico Seguretat, ISS, KONE i, en especial, Sodexho, es van bolcar per donar suport logístic als familiars en aquesta situació tan excepcional.

A tots i totes, moltes gràcies.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat