Notícies

Juliol de 2017 - Informació general

Els Projectes Estrella del PSMAR vénen per quedar-se i implantar la qualitat des dels professionals. Si vols conèixer alguns d'aquests projectes, entra al Mar@laxarxa!

Els Projectes Estrella del PSMAR vénen per quedar-se i implantar la qualitat des dels professionals. Si vols conèixer alguns d'aquests projectes, entra al Mar@laxarxa!

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

Els "Projectes Estrella" del PSMAR han demostrat des de la seva posada en marxa, ja fa 12 anys, que la qualitat comença per petits canvis molt concrets que fan que tot un procés rutlli d'una altra manera, incorporant la percepció del malalt i sense aferrar-se a les rutines. Si vols conèixer les iniciatives de millora de la qualitat de l'assistència adreçada als pacients que parteixin dels professionals, no et perdis el nou número del Mar@laxarxa!

A més, retrocedirem en el temps i recordarem tot el que va suposar la designació de l’Hospital del Mar com a hospital de la Família Olímpica als Jocs de 1992.

En l’àrea de docència, estem d’enhorabona amb el segon lloc en els resultats de l'examen MIR i la tercera posició amb la nota d'accés més alta a la universitat que ha aconseguit el grau de Medicina (UAB-UPF) que s’imparteix a l’Hospital del Mar.

En l’àmbit de la recerca, hem reforçat l'atenció oncològica a pacients amb càncer cutani d'elevada complexitat, hem descobert un mecanisme immunològic clau en la regulació de la flora intestinal i hem desenvolupat un model matemàtic per localitzar el focus de les crisis epilèptiques.

Tot això i més, al Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat